Notebooky Lenovo V-Series V310-15 pro SMB

Notebooky Lenovo V-Series V310-15 jsou novými zástupci notebooků s matným 15“ displejem, s nimiž si tato společnost klade za cíl uspokojit zejména segment SMB.

Notebook Lenovo V310 je navržen tak, aby vyhověl vašim firemním potřebám i rozpočtu. Nabízí široké možnosti konfigurace a je k dispozici v celé řadě variant provedení – od zařízení s vysokým výpočetním výkonem až po flexibilní systém se dvěma úložišti. Zásluhou volitelné přídavné baterie se navíc tento přenosný notebook pyšní výdrží až 12 hodin.

Možnosti konfigurace – baterie a úložiště

Notebook Lenovo V310 může být vybaven dvěma bateriemi. Pokud si uživatel vybere model se dvěma bateriemi, může jej používat po dobu až 12 hodin bez nutnosti nabíjení.
V notebooku Lenovo V310 lze využívat oba druhy disků – SSD i pevného disku a vytěžit z výhod obou typů těchto úložišť – rychlosti disku SSD a vysoké kapacity HDD.

Posílení výkonu

Nejnovější typ operační paměti DDR4 zvyšuje výkon systému až o 30 % (v závislosti na konfiguraci) a umožňuje rovněž používat více programů současně.

Výbava pro podnikání

Zásluhou řady portů včetně VGA, LAN a USB 3.0 je tento notebook dobrou volbou zejména pro firmu. Notebook Lenovo V310 lze volitelně vybavit Full HD displejem (1 920 × 1 080), který nabízí jasný a ostrý obraz s širokoúhlým poměrem stran 16:9. Rovněž využívá antireflexní technologii, jež přispívá ke snížení únavy očí. Pant na notebooku Lenovo V310 lze otočit až o 180 stupňů. Pokud je tedy požadavek na sdílení obrazovky s ostatními, notebook lze otočit do zcela vodorovné polohy.

Posílení bezpečnosti

Pro vyšší zabezpečení, zejména firemních dat, je notebook Lenovo V310 vybaven volitelnou čtečkou otisků prstů. Chrání tím notebook i firemní data, jelikož přístup k nim umožní jen pověřenému uživateli.

Něco pro zábavu

Zvuková karta notebooku Lenovo V310 lze je vybavena technologií Dolby Audio. Zlepšuje dialogy, poskytuje prokreslený zvuk a maximalizuje úroveň hlasitosti počítače bez zkreslení. Přímo z reproduktorů počítače lze poslouchat prostorový zvuk.

Vnější provedení

Notebook Lenovo V310 má odolnou konstrukci s jednolitým krytem typu C okolo klávesnice a s červenými prvky v horní části tlačítek touchpadu. Propracované detaily mu dodávají prémiový vzhled. Jeho hmotnost činí od 1,8 kg a tloušťka 2,3 cm. Patnáctipalcový notebook Lenovo V310 je k dispozici v běžné prodejní síti.

Exit mobile version