Nové Dell XPS jsou tu v čele s nejmenší patnáctkou na světě

Společnost Dell dnes představila novinky do svého často oceňovaného portfolia zařízení XPS. Na scénu nastupuje inovativní zařízení 2-v-1 XPS 12, ultra mobilní notebook XPS 13 a nový nejvýkonnější notebook XPS 15.
Všechny novinky reprezentují klíčové vlastnosti XPS řady svým prémiovým zpracováním, vysokým výkonem s procesory Intel Core šesté generace, optimalizovaným hardware a to celé Dell postavil na novém systému Windows 10.

Nová XPS zařízení se chlubí bezpočetnými prvenstvími ve své produktové skupině, ať už jde o zpracování, jedinečnost displeje, životnost baterie nebo další. XPS 13 a 15 jsou vyrobeny z prémiových a ultralehkých materiálů jakými jsou uhlíková vlákna a opracovaný hliník. Celé XPS portfolio má na výběr také ochranné sklo Corning Gorilla Glass NBT pro dotykové displeje. Skvělé ostré displeje s přesným barevným podáním spolu s nejnovější grafikou a procesory jsou ideální kombinací výkonu, mobility a trvanlivosti.

Notebooky XPS těží z vybraných částí profesionální řady Latitude. Přicházejí tedy například s nejlepšími bezpečnostními prvky pro komerční segment. Portfolio uspokojí náročné uživatele, kteří potřebují to nejlepší z kombinace zábavy a práce, nabízející Thunderbolt 3, umožňující dokování pouze jedním kabelem, který má až osmkrát rychlejší tok dat oproti USB 3.0 a možnost propojení s příští generací dokování Latitude řady (dostupné již v roce 2016). Notebooky XPS navíc patří z portfolia Dellu mezi nejšetrnější k životnímu prostředí. Využívají chytré materiály, jsou dodávané v recyklovatelném, kompostovatelném balení čímž dokazují, že životní prostředí je stále prioritou Dellu.

Zvyšte mobilitu a výkon s nezbytným příslušenstvím pro XPS
Na cestách připojeni a chráněni, v kanceláři plně produktivní, zůstaňte na příjmu s účelovým příslušenstvím pro XPS portfolio.

Společně ještě lépe – Dell a Windows 10

Společnosti Dell a Microsoft se těší společné spolupráci po více než dvě dekády. Dříve byly schopni společně definovat moderní výpočetní věk a nyní společně skloubily Windows 10 software s Dell hardwarem.

Inženýři Dellu a Microsoftu spolupracují od roku 2013 na klíčových funkcí systému Windows 10 na podporu Dellu s tvorbou skvělých, nových počítačových řešení pro zákazníky. Dokonalým příkladem mohou být dnes oznamované novinky. Nejnovější XPS přístroje byly postaveny v úvahu s těmito prvky:
* Cortana: Prémiové zvukové funkce Dellu, včetně studiové kvality zvýraznění hlasu s Waves MaxxAudio Pro pomáhají tomu, aby byla komunikace s virtuální osobní asistentkou Cortanou lehčí a spolehlivější.
* Continuum: Dell zařízení 2-v-1, stejně jako nový XPS 12, využívá Continuum díky kterému lze jednoduše přecházet mezi tabletovým a stolním režimem.
* Microsoft Edge: Dell počítače poskytují skvělý pocit při použití pera, které k lepšímu využití přivedl prohlížeč Microsoft Edge. Nyní můžete dělat poznámky přímo na webové stránky a podělit se o ně s dalšími v práci či při zábavě.

Získejte maximum ze své techniky díky Dell Services & Support

Pro podnikové a prémiové zákazníky je připravena proaktivní služba a podpora Dell Support Plus pro počítače a tablety. Ta prostřednictvím technologie SupportAssist poskytuje automatizovanou podporu s aktivním monitoringem, předpovědí chybových událostí a opravou poškození i koncovým uživatelům. Premium Support naopak je jediná zákaznická podpora v odvětví, kombinující proaktivní automatizovanou podporu s nonstop přístupem k odborným technikům, servisu na místě po vzdálené diagnostice a podporu pro otázky hardwaru i softwaru.

Dostupnost

Nově představené modely Dell XPS 12, 13 a 15 budou v České republice dostupné na přelomu října a listopadu tohoto roku. Ceny zatím nebyly zveřejněny.

Exit mobile version