Novinky Aceru pro rok 2020

Acer představil desítky nových a aktualizovaných produktů pro letošní rok. Nechybí nová verze ultrapřenosného notebooku Acer Swift 5, zkrátka nepřišli ani kreativní profesionálové, počítačoví hráči a terénní pracovníci.

Acer Swift 5 verze 2020

Ultrapřenosný Acer Swift 5 v letošní verzi má velmi úzké rámečky, které umožňují dosáhnout 90% poměru velikosti obrazovky k tělu a nechybí mu ani dotykový displej s Corning Gorilla Glass. Jeho tělo s tloušťkou 14,95 mm je vyrobeno z prvotřídních slitin lithia, hořčíku a hliníku, hmotnost zůstává pod 1 kg.

Bude osazen procesory Intel Core nové generace s integrovanou grafikou Intel Xe a volitelným GPU NVIDIA GeForce MX350 GPU, až 16 GB LPDDR4 a 1TB PCIe diskem. Swift 5 je vybaven 56Wh baterií, která mu poskytuje celodenní výdrž, 30minutové nabíjení zajistí čtyři hodiny používání.

Otevření notebooku odhalí velkoryse velký trackpad a 14″ Full HD IPS dotykový displej, oba podporují gesta pro více prstů. Displej se může pochlubit jasem 300 nitů, pokrývá 72 % barevného prostoru NTSC. Letošní model je podle výrobce vybaven speciálně navrženými panty, které při otevření obrazovky mírně zvedají základnu, což umožňuje ergonomičtější psaní, lepší chlazení, a zvýraznění displeje.

Swift 5 bude ve dvou barvách: zelené (mist green) nebo zlaté (safari gold). Dostupný bude od října s cenou od 1100 eur.

Rozšíření řady ConceptD

Acer rozšířil řadu ConceptD pro kreativce o nové notebooky, stolní počítače a monitory. V nabídce je řada notebooků ConceptD 3 s konvertibilním notebookem ConceptD 3 Ezel pro kreativce na cestách, výkonný pracovní stolní počítač ConceptD 100 pro tvůrce obsahu, kteří pracují v malých podnicích a tvůrčích studiích, a trojice monitorů ConceptD, jako je ConceptD CP5, ConceptD CP3 a ConceptD CM3 pro profesionály zabývající se počítačovou grafikou.

Odolná Endura

Nová řada odolných zařízení Enduro s certifikací MIL-810G a krytím až IP65 je navržena pro záchranáře, terénní pracovníky a do výroby. Kromě fyzické ochrany jsou zařízení také vybavena řadou služeb pro zabezpečení a správu, jako je sada Acer Enduro Manageability Suite (AEMS). Dva notebooky Acer Enduro N3 a N7 se mohou pochlubit nejnovějšími procesory Intel Core a celodenní výdrží na baterii. Odolné tablety T1 a T5 jsou dodávány s celou řadou volitelného příslušenství, které jim umožňuje přizpůsobit se široké škále scénářů, s modely T1 lze pracovat i v rukavicích.

Predátoří novinky

Acer obohatil svou herní řadu Predator o herní počítače, monitory a příslušenství. Herní monitor Predator X25 se může pochlubit obnovovací frekvencí 360 Hz podporující nejplynulejší možné hraní a animace. Herní monitory Predator XB3 mají nízkou odezvu až 0,5 ms (z šedé do šedé) a podporují NVIDIA G-SYNC a DisplayHDR 400. Aktualizované byly herní sestavy Predator Orion 9000 a Orion 3000, a představen byl modem Nitro pro občasné hráče. Herní židle Predator Gaming Chair x OSIM poskytuje relaxační masáže, a příslušenství doplnila bezdrátová myš Predator Cestus 350.

Predátoři po plastice

Acer omladil své herní notebooky Predator Helios, Predator Triton a Nitro. Herní notebooky Acer nyní nabízí širokou škálu procesorů Intel Core desáté generace a grafiku NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER. Acer také do svých herních notebooků Predator a Nitro přináší nejnovější zobrazovací technologie, k dispozici budou modely nabízející displeje s frekvencí 240 Hz nebo 144 Hz pro plynulé hraní bez trhání. Nová technologie chlazení Acer PowerGem, která je poprvé nasazena u vysoce výkonného notebooku Predator Helios 700, přináší mimořádné vylepšení chlazení.

Chromebooky Spin 713 a Spin 311

Acer rozšířil nabídku chromebooků pro koncové uživatele a firmy o nový stylový Acer Chromebook Spin 713 (CP713-2W) a Acer Chromebook Enterprise Spin 713 vybavené procesory Intel Core. Spin 713 má 13,5″ 2K (2 256 × 1 504 px) IPS displej VertiView s poměrem stran 3:2. Notebook je osazen až 16 GB paměti DDR4 SDRAM a až 256GB PCIe NVMe SSD úložištěm. Hliníkové tělo Acer Chromebook Spin 713 má zesílenou konstrukci, která notebooku podle výrobce poskytuje odolnost na armádní úrovni. Zařízení má konvertibilní konstrukci a víko tak lze otevřít o kompletních 360°, má tloušťku 16,8 mm a váží 1,37 kg. Nový Acer Chromebook Enterprise Spin 713 je k dispozici s upgradem Chrome Enterprise, řešením, které pomáhá podnikům spravovat zařízení ve větším měřítku.

Chromebook Spin 311 (CP311-3H), konvertibilní Chromebook s 11,6″ displejem, který je navržen pro práci ve škole a na každodenních projektech. Díky procesoru Mediatek MT8183 poskytuje výkon nezbytný pro současný chod více aplikací, webových stránek a dokumentů. Předností má být až 15hodinová výdrž na baterii a hmotnost 1 kg.

Exit mobile version