Od automatizace k automatizační platformě

V současné době, kdy jsou narušeny tradiční byznysové modely, rostou nároky na rychlost a škálu inovací či změn. Zákazníci i okolnosti vyžadují, aby stále větší množství služeb bylo digitalizovaných, díky čemuž vzniká tradičním společnostem nová konkurence.

Tradičně se společnosti dívaly na automatizaci jako na způsob, jak eliminovat nákladné chyby a ztracený čas manuální konfigurací. Dnes se automatizace stává prioritou také díky požadavkům na zvýšenou rychlost, škálovatelnost a komplexitu prostředí,“ říká Jakub Veverka, Solution Architect ve společnosti Red Hat, a upozorňuje, že „společnosti nehledají pouze způsob, jak jednoduše automatizovat, ale také potřebují automatizované činnosti sdílet a využívat napříč projekty a týmy se správnou úrovní řízení a kontroly“.

Moderní automatizační platforma musí splňovat tyto náročné požadavky, avšak kompletní řešení se skládá nejen z moderních technologií, ale také lidí napříč organizací a procesů pro vytváření, správu a adaptaci automatizace pro požadavky celé organizace.

Inovativní pohled na automatizaci a představení automatizační platformy Ansible, která je díky své jednoduchosti a podpoře vhodná pro instalaci, konfiguraci, či reporting všech zařízení napříč organizací, představí Jakub Veverka na listopadovém Red Hat Foru 2020 – online konferenci, kde Red Hat po čtyřech letech opět nabídne i českému publiku řadu technologických přednášek a inspirujících zákaznických referencí, dem, online diskuzí a příležitostí k networkingu.

V rámci české části programu zazní vedle Veverkovy prezentace na téma Jak vybudovat komplexní automatizační platformu s Red Hat Ansible Automation Platform i prezentace dalších předních českých odborníků na open source, kteří představí jak technologické novinky, tak i lokální projekty a nejdiskutovanější výzvy českých a slovenských podniků.

Zúčastněte se Red Hat Fora 2020 – v netradičním online formátu, pohodlně z domova a česky – a najděte tu správnou cestu pro vaše IT.  Konference se koná 3. listopadu a registrace je zdarma.

Program konference dá mimo jiné i nahlédnout na budoucnost byznysu a technologií, poodhalí, co je nového v českém byznysu a jak na to reaguje brněnské vývojové centrum Red Hatu, které se řadí mezi celosvětově největší RnD centra společnosti. V rámci technologického bloku pak zazní témata jako trendy v kontejnerizaci, kontejnerový vývoj s frameworky Quarkus, Camel K a Kogito, Red Hat OpenShift, správa datového centra s Ansible, novinky ve Smart Management a Insights nebo aplikace a infrastruktura pod drobnohledem.

Exit mobile version