Space Player: Projektor, který umí promítat, osvětlovat a animovat

V rámci výstavy FAST DAY 2015, na které představila společnost Fast portfolio produktů distribuovaných značek, nechyběl ani nový projektor Panasonic Space Player, určený pro „micro mapping“ neboli „videomapping v menším formátu“.
Space Player je hybridní řešení spojující v sobě funkce osvětlování a promítání videa. Určen je především zákazníkům z oblasti maloobchodu, muzejních expozic nebo restaurací, kde může vytvořit jedinečnou atmosféru nebo nabídku.

Panasonic Space Player má tvar reflektoru a nabízí funkce osvětlování i laserové projekce v jednom zařízení. Pomocí jednoho kabelu jej lze připevnit do standardizovaných liš pro osvětlení, což usnadňuje instalaci i přesun na jiné místo. Zařízení Space Player promítá všemi směry pod svou horizontální osou a pro přehrávání obsahu využívá slot na SD karty nebo připojených počítačů a tabletů.

Nový produkt je schopen kombinovat osvětlení, promítání a animaci, čímž dodá jakémukoliv prostoru novou atmosféru. Zájem o projektor by měl přijít především ze strany maloobchodních prodejců – například pro nasvětlení zboží a současné promítání doprovodného textu, který se k výrobku vztahuje, nebo animovaného grafického pozadí pro větší zaujetí zákazníka.

„Společnost Panasonic chce vytvořit nový trh ‚projekčních reflektorů‘, který bude pro osvětlení využívat video,“ *říká Katarzyna Kassner, nová marketingová manažerka divize Projector Products v ČR. *„Chceme, aby zařízení Space Player ozvláštnilo zajímavé výstavy v muzeích tím, že použije filmové snímky místo statických obrázků. Nebo se může používat v restauracích, kde bude vytvářet působivou atmosféru promítáním menu na stěnu nebo na stůl.“

Exit mobile version