Podzimní smršť novinek od Aceru

Acer představil celou řadu novinek pro nadcházející sezónu, od tradičních, jako jsou notebooky, monitory a další hardware, až po méně tradiční, jako je antimikrobiálná počítačové vybavení až po bundu vyrobenou z výtažků z kávové sedliny.

Proti mikrobům

Acer TravelMate Spin P4 konvertibilní firemní notebook s antimikrobiálním designem s ionty stříbra pokrývající povrchy, kterých se uživatel často dotýká, jako je šasi, klávesnice, touchpad a další. Ionty stříbra jsou vysoce reaktivní částice, které při kontaktu výrazně snižují rychlost množení mikrobů. Při hmotnosti 1,53 kg a tloušťce 17,9 mm se hodí pro ty, kdo pracují na cestách, na baterii vydrží až 13,5 hodiny.

Acer Enduro Urban N3 je odolný 14″ notebook, s hmotností 1,85 kg, tenký 21,95 mm a má certifikaci odolnosti vojenské třídy (MIL-STD 810H)a průmyslové třídy IP53proti prachu a vodě. Čtyři zesílené rohy pomáhají zařízení přežít pády z výšky až 122 cm. Zajímavostí je odvodňovací systém a vodotěsný systém Acer Aquafan.

Acer Enduro Urban N3

Acer Enduro Urban T3 je odolný 10″ tablet. Jeho čtyři rohové nárazníky přispěly k získání certifikace MIL-STD-810H, která zahrnuje přežití 26 pádů z výšky 122 cm, zatímco vodotěsné krytky vstupů/výstupů, reproduktory a tlačítka vynesla tabletu certifikaci IP53 proti prachu a vodě. Tablet byl dále vylepšen technologií Acer Antimicrobial 360 Design, která zahrnuje antimikrobiální řešení na téměř všech dotykových plochách, včetně obrazovky, krytu, rámu, nárazníků a tlačítek. To vše při tloušťce 9,92 mm a hmotnosti 595 g.

Mezi další antibakteriální novinky patří monitor Acer VE246Q, bluetooth klávesnice a myš Acer KM501, bluetooth myš Acer B501 a nová cestovní bunda Acer’s Eco-Shell Protective Jacket. Je prodyšná, přitom voděodolná a obsahuje průhledný kryt kapuce z PET, který po vložení pomáhá zabránit kontaktu kapek aerosolu s obličejem uživatele. Obsahuje dvě přední kapsy, které jsou dostatečně velké na to, aby se do nich pohodlně vešel chytrý telefon nebo cestovní pas. Bunda má příjemnou texturu připomínající kůži, která je měkká na dotek. Vnitřní strana bundy je podšitá stříbrnou tkaninou vyrobenou z příze, na kterou bylo nalepeno stříbro, což jí propůjčuje antimikrobiální schopnosti. Ekologická bunda je částečně (z 26 %) vyrobena z výtažků z použité kávové sedliny. Tento materiál vznikl extrakcí kávového oleje ze spotřebované kávové sedliny, jeho přeměnou na polyol kávového oleje a následnou syntézou polyolu na PU fólii pro použití jako tkanina.

Chromebooky a gaming

Acer Chromebook Spin 514 kombinují konvertibilní a odolnou konstrukci bez ventilátoru s výkonem procesorů Intel Core 11. generace. Acer Chromebook 515a Acer Chromebook Enterprise 515 jsou nejnovějšími modely nejprodávanější 15,6″ řady Chromebooků. Acer Chromebook 514 využívá osmijádrové procesory MediaTek Kompanio 828 a ultrapřenosnou konstrukci, přičemž nabízí výkon na cesty a výdrž baterie až 15 hodin. Acer Chromebook Spin 314 má konvertibilní design se 14″ Full HD displejem, širokou nabídkou portů a ekologickým touchpadem OceanGlass.

Predator GD711 je chytrý herní LED projektor se 4K rozlišením, který je kompatibilní s herními konzolemi i počítači, zvládá 1080p@120 Hz pro konzole nebo až 1080p@240 Hz pro počítač. Kromě toho toto domácí kino připravené na hraní her promítá s hlučností pouhých 23 dBA v režimu ECO. 55″ herní stůl Predator Gaming Desk maximalizuje prostor díky stojanu s úložným prostorem a vestavěnému vedení kabelů.

Predator Gaming Desk

Nová řada stolních počítačů Predator Orion 7000 přináší vysoký výkon díky nejnovějším odemčeným procesorům Intel Core 12. generace, grafickému procesoru NVIDIA GeForce RTX 3090 a až 64 GB paměti DDR5-4000 RAM. Ohromující skříň s ochranou proti elektromagnetickému záření je vybavena průhlednými bočními panely z tvrzeného skla, za kterými jsou vidět dva 140mm (5,5″) přední ventilátory Predator FrostBlade 2.0 a třetí 120mm (4,7″) zadní ventilátor Predator FrostBlade 2.0. Ten lze podsvítit oslnivou škálou ARGB barev. Horní část skříně Orion 7000 je vybavena otvorem, který uživatelům umožňuje vyměnit tento 120mm (4,7″) ventilátor za 240mm (9,45″), zatímco integrovaný software PredatorSense umožňuje hráčům ovládat ARBG osvětlení, rychlost ventilátorů a přetaktování. Odvážné osvětlení a design podtrhuje modře podsvícené logo Predator na přední straně skříně a snadno přístupné zapínací šedozelené tlačítko na horní straně skříně.

Eko řada Vero

Společnost Acer představila řadu ekologických Vero, které využívají recyklované plasty (PCR) a recyklovatelné obaly. Acer Aspire Vero je ekologický a upgradovatelný notebook, který je prvním krokem společnosti Acer na cestě k průkopnictví ekologických počítačů, které využívají PCR plasty v celém šasi. Acer TravelMate Vero je pracovní notebook, který kombinuje ekologický design Vero s procesory Intel Core i7 11. generace. Acer Veriton Vero je miniaturní a moderní stolní počítač navržený tak, aby poskytoval výkon na komerční úrovni v kompaktním balení, které lze rozsáhle přizpůsobit vašim potřebám. Acer Vero BR277 je Full HD monitor, který se může pochlubit ekologickými certifikáty. Byla také představena řada příslušenství Vero, jako jsou myši, podložky pod myš a pouzdra na notebooky.

Exit mobile version