Pravá škola pro ajťáky!

Každý rok si tisíce žáků končících základní školu i jejich rodiče kladou stále stejné otázky: Jakou střední školu si vybrat? Jaká by taková škola měla být? A co od ní vlastně chci? Odpověď na všechny z nich se zdá být jednoduchá a lehce dosažitelná. No měla by být přece kvalitní! Hezky a jednoduše řečeno…

IT vybavení

Jenže co to vlastně znamená kvalitní? Středních škol dnes existují stovky a řada z nich se svou kvalitou ohání, kde může. Není se čemu divit, absolventů základních škol je rok od roku méně a střední školy je potřebují k tomu, aby naplnily své třídy a zároveň s tím i své rozpočty. Proto častokrát slibují možné i nemožné: bez výjimky vynikající učitele, atraktivní a moderní vyučovací metody, jejichž prostřednictvím vědomosti do hlav studentů skoro samy naskáčou, špičkové vybavení, zahraniční zájezdy, nejrůznější sportovní a kulturní akce každý druhý týden. Dá se tomu ale věřit? Možná ano, možná ne. Jak kdy.

Některé střední školy se stále snaží nalákat možné uchazeče o studium na to, že k nim se dostanou bez přijímacích zkoušek. Rovnou, přímo a bez problémů. Jednoduše se přihlásí a o nic dalšího se už nemusí starat. Představa je to hezká. Jak pro ty, kteří se chtějí stát středoškoláky, tak i pro jejich rodiče. Odpadne stres a nervozita. Budeme mít jistotu! Opravdu ale něco takového souvisí s kvalitou, kterou škola slibuje? To už si musí ověřit každý sám.

Nejlepší je přesvědčit se osobně. Prostě se jít do školy, o které uvažujeme, podívat a získat si o ní co nejvíce informací. Dny otevřených dveří jsou ideální příležitostí. Podíváme se, uděláme si názor, a když se nám tam nebude líbit, poohlédneme se jinde. Výběr je přece široký.

Serverové technologie

Proč vám ho ale trochu neulehčit. Jestli hledáte střední školu se zaměřením na výpočetní techniku, přijďte se podívat k nám. Nebudeme vám nabízet neuvěřitelné ani přijetí bez jakýchkoliv nároků. To ne, ale dáme vám možnost studovat kvalitní střední školu s dlouholetou tradicí, dobrými učiteli a špičkovým technickým vybavením a na základě toho i perspektivu studia na vysoké škole a bezproblémového pracovního uplatnění.

Studium je u nás sice náročné, ale proč se tím tajit? Zkrátka nejsme škola pro flákače. Ovšem tomu, kdo se chce skutečně rozvíjet a pracovat na sobě, tomu máme rozhodně co nabídnout. Od teoretických poznatků z oblasti IT přes širokou škálu praktických dovedností pro práci v nejrůznějších sférách výpočetní techniky až po úzce zaměřené odborné aktivity v rámci jednotlivých studijních specializací.

Základem celého studia je jeho praktické zaměření, a proto naši studenti tráví přímo u počítače maximální možný počet vyučovacích hodin! A pokud mají zájem o sebevzdělávání i mimo povinnou výuku, mohou absolvovat prestižní kurzy s mezinárodní platností. Mají například možnost absolvovat ty, které nabízí Cisco Academy a Autodesk Academia a které svým absolventům otevírají dveře k širokému spektru aktivit v komerční sféře využití výpočetní techniky. Nebo mou získat garanci své schopnosti komunikovat na úrovni v angličtině, a to tím, že se mohou zúčastnit přípravného kurzu pro zkoušky Cambridge ESOL, konaného pod záštitou British Council, a získat certifikáty FCE a PET.

Ano, zní to jako pěkné sliby. Pokud se ale chcete přesvědčit o tom, že nejde pouze o krásné řeči a že vám opravdu nabízíme kvalitu, přijďte se k nám podívat. Naše dny otevřených dveří jsou tu pro vás. Myslete si o nás, co chcete, ale my vám opravdu nabízíme prostě něco navíc…

Kdo jsme? Soukromá střední škola výpočetní techniky
Kde nás najdete? Na Praze 9 – Proseku
Co vám nabízíme? Čtyřleté maturitní studium oboru Informační technologie

Specializace:

Více informací o nás najdete na www.sssvt.cz.

Chcete se
o nás dozvědět víc?



Tak navštivte naše dny otevřených dveří:
28. listopadu 2011
8. prosince 2011
10. ledna 2012
1. února 2012

Začátek vždy v 17.00!

Exit mobile version