Přichází jedenáctá generace serverů HPE ProLiant

HPE ProLiant gen. 11

Server HPE ProLiant ML350 Gen11 se může pochlubit získáním šesti rekordů energetické účinnosti se systémy Linux a Windows.

Společnost Hewlett Packard Enterprise představuje jedenáctou generaci serverů HPE ProLiant určené jak organizacím, které využívají služby privátního cloudu a pracují s velkými daty, tak firmám provozující zařízení na okraji sítě a v telekomunikačních službách. Nové servery HPE ProLiant Gen11 jsou podle výrobce navrženy k použití v hybridním světě a to tak, aby poskytovaly intuitivní prostředí pro provoz v cloudu, disponovaly důvěryhodným zabezpečením a optimalizovaným výkonem.

Vzhledem k tomu, že požadavky pro práci s daty se posouvají ze zařízení provozovaných na okraji sítě do cloudu, tak moderní a stále se vyvíjející pracovní prostředí musí odpovídat současným potřebá zákazníků. Každý jejich požadavek má mnoho proměnných (jako je latence, škálovatelnost, výkon, ekonomika provozu, či nově umístění) a ty jsou zásadní pro optimální provoz podniku. Proto je řada nových serverů HPE ProLiant Gen11 navržena pro hybridní svět.

Se servery HPE ProLiant postavenými na škálovatelných procesorech Intel Xeon 4. generace lze získat výpočetní řešení nové generace.

Cloudové provozní prostředí s HPE ProLiant Gen11 jej spravovat jedinou konzolí prostřednictvím GreenLake.

Exit mobile version