Proč do kanceláří Regus

Z domova většinou pracovat nejde, zejména když jsou tam ostatní. Po skončení jednání se zákazníkem zase máte zapotřebí co nejdříve odeslat dokumenty a vyřídit telefony. V kavárnách a restauracích to také není značka ideál. Přesně tyhle problémy jsem řešil před nedávnem, a ani v útulku kanceláře u kamaráda jsem nenašel to pravé anonymní soukromí. Pak jsem poznal business centra Regus, která jsou k dispozici od 8.30 do 17.00 za velmi výhodných podmínek.
Několik plus z vnějšku
BC Regus jsou rozseta vždy v centru každé metropole – Praha, Brno, Ostrava a v okolí ostatních business center kde sídlí více firem. Tam se automobilem buď nedostanete, nebo kvůli modrému či žlutému pruhu nezaparkujete. BC Regus jsou vždy v dosahu městské hromadné dopravy. Regus má k dispozici kanceláře ve 120 zemích světa, takže člen klubu Regus (držitel karty Businessworld) je může využívat i na cestách do zahraničí.

Několik plus zevnitř
Regus nabízí několik typů prostor. Sám využívám místo v business lounge. Jde o sdílenou místnost typu open space se dvěma oddělenými kójemi pro soukromí, dalších několik míst je v křeslech s podložkami na psaní nebo notebook. Kdybych si náhodou s sebou notebook nevzal, je k dispozici iMac. Připojení přes Wi-Fi je samozřejmostí, vždy se mohu občerstvit výbornou kávou a balenou vodou, obojí je v základní ceně. Jedno přihlášení do Wi-Fi platí pro všechna BC Regus, alespoň v Praze. Už jen z této kalkulace mi vychází, že měsíční poplatek s neomezeným přístupem do business launche BC Regus bych v pražských kavárnách vyčerpal za dvě tři až čtyři návštěvy, a bez soukromí.

Hledáte rychle náhradní kancelář?
Kromě útulku pro „samce“, kteří potřebují v soukromí něco rychle vyřídit v soukromí business lounge, Regus nabízí několik druhů kancelářských „ubytování“.

Pro jednorázové porady Regus dále nabízí jednací místnosti k pronajmutí, třeba na den. Naše redakce využila nabídky služby vyzkoušet a třeba změna v podobě kultury byznysového prostředí průběh porady jinak vždy rozevlátých redaktorů ovlivnila (již třeba tím, že nikdo neměl potřebu a šanci odbíhat ke „svému“ stolu). A například pro týmy, které pracují víceméně virtuálně jde o zajímavou možnost, jak řešit občasné porady.

Pro firmy, které rychle hledají kanceláře, například náhradní, Regus nabízí typizované prostory k okamžitému nastěhování libovolné firmy. Například Amazon využíval BC Regus asi půl roku, než si našel pro svůj růst vlastní trvalé kanceláře. Jsou ale firmy, které v BC Regus „bydlí“ stále, dokonce tam mají trvalou úřední adresu; běžné agendy, například poštovní, za ně vyřizuje recepce.

Každé BC Regus nabízí také zasedačky (meetingroomy) s videokonferenční technikou. Ty využívají například personalisté ze svých přilehlých kanceláří, aby nikdo neviděl, jaké kují pikle. Samozřejmě je lze využít pro jakoukoliv videokonferenci a nemusíte hned do firmy kupovat zařízení Polycom nebo Tandberg Cisco za milion.

Byznysová centra Regus v Ostravě, Brně a Praze

Ostrava City Centre je v areálu IQ Ostrava na adrese 28. října 3346/91,
Brno Spielberk je v areálu Spielberk Office Park, Holandská 878/2.

V Praze jsou BC Regus na následujících adresách
• Areál Burzovní palác, Rybná 14/682, Praha 1 (jinak hned za OD Kotva u Náměstí Republiky – metro B); Praha City Centre.
Praha City Centre, Klimentská 116/46, Praha 1 (metro B – Náměstí Republiky, nebo metro B/C – Florenc).
City Empiria, Na Strži /1702, Praha 4 (metro C – Pankrác).
Zlatý Anděl, Nádražní 344/23, Praha 5 (metro B – Anděl).
• Další dvě BC Regus budou k dispozici od podzimu 2015 v Praze na I. P. Pavlova (metro C – I. P. Pavlova) a na Rohanském nábřeží v Praze 8 (metro B – Florenc).

Nechcete to také vyzkoušet?
Chodím tam rád, Regus má pozitivního byznysového ducha, jsou za opravdu velmi výhodnou cenu, a i ty krásné recepční se na mě vždy usmívají. Nechcete komfort business center Regus také vyzkoušet? Rychlou poptávku můžete zaslat ZDE. Redakce má také k dispozici několik voucherů do jednacích salonků s platností do konce roku – do BC Regus v Praze, Ostravě i Brně. Pokud máte o voucher zájem vyplňte prosím krátký formulář na tomto odkazu a my vám voucher zašleme.

Exit mobile version