Pure nabízí Database-as-a-Service pro Kubernetes

Nová platforma pro automatizaci úložišť a nová nativně cloudová nabídka Database-as-a-Service sbližují provoz infrastruktury s aplikacemi.

Společnost Pure Storage představila novinky, které podporují modernizaci infrastruktury, provozu i aplikací:
• Pure Fusion, samoobslužnou, autonomní platformu pro úložiště poskytovanou formou kódu, která podporuje neomezené škálování a umožňuje zákazníkům provozovat tradiční úložiště jako cloudovou službu.
• Portworx Data Services, první platformu Database-as-a-Service (databáze jako služba) pro kontejnerový systém Kubernetes, umožňující týmům DevOps nasadit spravovanou datovou službu produkční úrovně pouhým kliknutím. Vývojáři softwaru tak získávají přístup k databázovým aplikacím, které potřebují jako základ vyvíjených služeb, aniž by se museli stát odborníky na databáze.

„Od svého založení poskytuje společnost Pure svým zákazníkům jednoduchost a spolehlivost. Organizace to dnes potřebují více než kdy jindy, protože rychle nasazují nativní cloudové architektury a moderní aplikace, jako je umělá inteligence, strojové učení a pokročilá analytika. Tyto naše inovace softwaru představují další krok k tomu, aby se infrastruktura stala pro vývojáře neviditelnou a bylo možné ji používat stejně jednoduše jako volat rozhraní API,“ uvádí Charles Giancarlo, předseda představenstva a výkonný ředitel společnosti Pure Storage.

Pure Fusion
Nové řešení Pure Fusion přináší cloudový provozní model pro všechny typy zákazníků. Jedná se o nové samoobslužné, autonomní úložné prostředí vytvořené pro neomezené škálování, které spojuje spolehlivost podnikových úložišť s agilitou a škálovatelností cloudu. Díky režimu spotřeby na vyžádání a back-end provisioningu mohou organizace využívat nový model škálovatelného úložiště, který sjednocuje pole (array) a optimalizuje fondy (pool) úložiště za chodu. Koncoví uživatelé budou moci rychle spotřebovávat svazky (volume), souborové systémy a pokročilé datové služby, jako je replikace, aniž by museli čekat na provedení manuálních zásahů. Hardware se tím pro uživatele stane skutečně neviditelným. Řešení Pure Fusion umožní organizacím bezproblémové škálování s řadou výkonných produktů Pure, včetně FlashArray, FlashBlade, Pure Cloud Block Store a Portworx, čímž se výkon, hustota a dostupnost dat dostanou na novou úroveň.

Portworx Data Services
Služba Portworx Data Services umožňuje lidem z týmů DevOps mohou nasadit řízenou datovou službu produkční třídy na systém Kubernetes; přitom mají k dispozici nejširší katalog možností pro SQL, NoSQL, vyhledávání, streamování a další. Služba Portworx Data Services plně automatizuje operace typu Day-2, včetně monitorování, zálohování, vysoké dostupnosti, obnovy po havárii, migrace, automatického škálování a zabezpečení. Provoz datových služeb na platformě Kubernetes je nyní výrazně jednodušší než při použití jiných přístupů.

Vylepšená automatizace v portálu pro správu Pure1
Společnost Pure oznámila také nové funkce své na umělé inteligenci založené platformy pro provoz IT Pure 1 Meta, které přinášejí politiku nulové tolerance k narušení provozu. Uživatelé mohou nyní v reálném čase vidět dohody o úrovni služeb (SLA, Service Level Agreement) v rámci celého cloudu, sledovat aplikace, které jsou chráněny proti útokům ransomwaru, a kompletně vizualizovat svou kontejnerovou infrastrukturu Portworx. Novinky vylepšují dostupnost a zabezpečení dat a zároveň zásadně zjednodušují provoz IT tím, že předpovídají problémy napříč celou infrastrukturou a proaktivně doporučují opatření pro optimalizaci pracovních úloh.

Exit mobile version