RapidSSL – nejlevnější důvěryhodný certifikát

Zodpovědný provozovatel www stránek má přenos citlivých dat zabezpečen protokolem SSL. Vhodnou volbou je RapidSSL certifikát, který je vystaven rychle, levně a zároveň je plně důvěryhodný.
Pro internetové obchody, formuláře a webová rozhraní je potřeba použít SSL certifikát vydaný důvěryhodnou certifikační autoritou. Návštěvník a potencionální zákazník stránek se tak nezalekne bezpečnostních hlášek, díky kterým opustí web. Vhodnou volbou jsou bezpečnostní certifikáty RapidSSL, které pomáhají zabezpečit citlivá data webu, e-shopů, nebo třeba intranetů.

RapidSSL – nejlevněji na trhu

Certifikát RapidSSL můžete získat za nejlepší cenu na trhu již od 663 Kč. Je velmi rychle vystaven a je plně důvěryhodný. Mohou ho využít www projekty, intranety i e-mailové služby.

RapidSSL vám přinese

RapidSSL Wildcard – potřebujete zabezpečit více domén?

Certifikát RapidSSL Wildcard je vhodný pro zabezpečení neomezeného množství domén 3. řádu. Pokud tedy máte na své hlavní doméně spoustu domén ve tvaru *.nazev-domeny.cz, je pro Vás RapidSSL Wildcard ideálním řešením. Tento typ certifikátu vyjde nejvýhodněji při objednání na 5 let za cenu 2.690 Kč/rok.

RapidSSL Wildcard nabízí

RapidSSL – získáte na nových webových stránkách


Nabídku certifikátů RapidSSL je možné najít na novém webu www.caczechia.cz, za kterým stojí společnost ZONER software – největší poskytovatel bezpečnostních certifikátů v ČR a SR.

Samotné objednání certifikátů je velmi jednoduché, stačí vyplnit objednávku a následně Vás kontaktuje proškolená zákaznická podpora a poradí s případnými dotazy. Pokud si s výběrem certifikátu nevíte rady, pomůže zákaznická podpora na tel. 603 196 637.

 Důvěryhodné
certifikáty pro
vás zajišťuje společnost ZONER software, která je předním
poskytovatelem
webhostingových služeb v České republice. Pod svými projekty
CZECHIA.com a
regZone.cz nabízí kromě hostingu přes 100 druhů světových domén
s www
stránkami zdarma. Samozřejmostí je zákaznická podpora 24/7.
Exit mobile version