Regus – páté business centrum v Praze

Regus otevřel páté business centrum v Nových Butovicích v Praze, sedmé v ČR. Jde o plně vybavené virtuální kanceláře a jednací prostory se zajištěním administrativních a asistenčních služeb. V průběhu roku přibydou další dvě – na náměstí I. P. Pavlova a v Karlíně.
Do poskytovaných služeb patří například (samozřejmě Wi-Fi), virtuální kanceláře na prestižní obchodní adrese s recepčními službami, pronájem plně vybavených kanceláří, pronájem reprezentativních zasedacích a konferenčních místností s kompletními službami, fyzická poštovní schránka, přijímání telefonních hovorů operátorem s dohodnutým odpovídáním obsluhy, skenování a přeposílání obchodní korespondence, možnost hostování vlastního fyzického serveru v klimatizovaném racku, služby videokonferenční místnosti (vhodné i pro personální pohovory), parkovací místa apod.

Centrum Praha Nové Butovice (metro B) nabízí reprezentativní pracovní prostory různých velikostí – privátní kanceláře pro libovolný počet osob, sdílené kanceláře i několik zasedacích místností. Všechny prostory si lze s nulovými počáteční náklady pronajmout dle potřeby na rok, na den nebo třeba jen na hodinu. V nejlevnější formě pronájmu (v ceně zhruba deseti káv) lze využívat služby jednoho business centra 10x v měsíci (židle, stůl, káva, jednoduché občerstvení). Má-li klient předplacenou kartu Platinum za zhruba 2 500 Kč, může na ni tyto služby využívat po celém světě (viz níže). V business centrech Regus lze rezervovat prostor pomocí mobilní aplikace.

Karel Pelan | Regus

Letos otevíráme v České republice rekordní počet business center,“ řekl Karel Pelan, ředitel společnosti Regus v České republice. „Je to důkaz skutečnosti, že si stále více firem i jednotlivců uvědomuje výhody plně vybavených a servisovaných kanceláří. U běžných kanceláří jsou často překážkou vysoké vstupní náklady a nutnost dlouhodobých smluvních závazků. U nás klienti naopak s nulovými riziky získávají hotové řešení, které lze navíc přizpůsobit jejich skutečným potřebám z hlediska vybavení, nastavení služeb nebo i délky pronájmu.

Podle nejnovějšího průzkumu společnosti Regus poskytují business centra s vyšší koncentrací jiných firem lepší příležitosti k navazování kontaktů s potenciálními zákazníky (podle 81 % českých respondentů), povzbuzují pracovníky k inovativnímu myšlení (62 %), motivují je k podnikatelskému uvažování (67 %), redukují náklady na údržbu pracoviště (77 %) a poskytují celkově vyšší hodnotu za vynaložené peníze (78 %).

Společnost Regus je celosvětovým poskytovatelem flexibilních pracovišť. Síť, kterou tvoří více než 2 300 business center v 850 městech ze 104 zemí, poskytuje pohodlné, vysoce kvalitní a plně vybavené prostory, ve kterých mohou lidé pracovat podle potřeb po dobu pár minut či po mnoho let. Společnosti jako např. Google, Toshiba a GlaxoSmithKline zvolily řešení od společnosti Regus, aby měly potřebnou flexibilitu pro svou každodenní práci i pro celkový rozvoj firmy. V České republice se nachází sedm center společnosti Regus – pět v Praze, jedno v Brně a Ostravě. Více informací naleznete na webových stránkách www.regus.cz.

Exit mobile version