Kontaktní centrum v cloudu – řešení AlgoCC

Na dnešním trhu společnosti hledají řešení v podobě kontaktního centra, které dokáže zajistit vysokou kvalitu poskytovaných služeb jejím klientům, optimální využití zdrojů centra, zapojení nových komunikačních kanálů a snadnou integraci.

Zároveň je stále trápí tlak na snižování nákladů, a proto požadují nízké počáteční i provozní náklady a rychlé a pohotové zahájení činnosti kontaktního centra.

S cloudovým řešením AlgoCC jsou společnosti oproštěny od břemena provozu vlastního kontaktního centra a mohou se plně soustředit na vlastní podnikání a obchodní cíle.

V cloudovém řešení AlgoCC jsou veškeré aplikace a podpůrné technologie umístěné v Centru sdílených služeb společnosti Algotech a na straně společnosti provozující kontaktní centrum se instaluje pouze operátorská aplikace. Klienti společnosti si mohou zvolit pro ně nejvhodnější způsob komunikace s operátorem kontaktního centra, případně může operátor proaktivně kontaktovat klienta a vyřídit požadovanou agendu.

AlgoCC řešení umožňuje vysokou úroveň komunikace s klienty, efektivní fungování agentů a detailní přehled o provozu pro supervizory a management společnosti prostřednictvím následujících komponent a funkcí:

Rozhraní pro operátory zajišťuje aplikace AlgoCC, která efektivně využívá pracovní plochy počítače a zároveň umožňuje získávání informací a intuitivní ovládání kontaktního centra. Jednoduché uživatelské rozhraní umožňuje operátorovi zalogovat se do skupin dle svých znalostí či zaměření (tzv. skilly), změnit stav a režim práce, nahlédnout do požadavků, které mu náleží, sledovat statistiky výkonnosti centra atd.

Pro řízení kvality a efektivnosti práce kontaktního centra jsou k dispozici nástroje pro reporting a nahrávání hovorů.

Vestavěný reporting zajišťuje monitorování provozu kontaktního centra a aktivit jednotlivých agentů. V reportingu lze zobrazit informace o aktuálním provozu včetně stavu fronty hovorů, stavu operátorů a detailu hovorů. Stejně tak lze zobrazit i historické informace o uplynulém provozu včetně úrovně služby, efektivity operátorů a výsledku odchozích hovorů.

Řešení je otevřené pro integraci se systémy zákazníka, např. CRM, ERP, knowledge base apod. Integrace se realizuje na bázi technologických standardů, čímž je zajištěna požadovaná úroveň zabezpečení.

Všechny aplikace a technologie kontaktního centra jsou implementované v režimu vysoké dostupnosti a základem řešení jsou technologie od renomovaných dodavatelů. Součástí řešení AlgoCC jsou i další služby Centra sdílených služeb, které jsou dostupné v režimu 24 x 7 x 365: dohledové centrum, měření dostupnosti a výkonnosti systémů a aplikací, Service Desk pro zákazníky a další.

Více na: www.algotech.cz/specializace/reseni-pro-kontaktni-centra/algocc.html

Exit mobile version