Rozšířené portfolio firewallů SonicWall

SonicWall NSa 3700

SonicWall NSa 3700

Nový multigigabitový firewall SonicWall NSa 3700 přináší vysokou ochranu na podnikové úrovni a nižší TCO (Total Cost of Ownership), což znamená snížení nákladů. Kromě toho představuje SonicWall také několik aktualizací produktů pro moderní, jednoduché a všestranné zabezpečení a správu.

SonicWall rozšířil své produktové portfolio o zcela nový NSa 3700, multigigabitový firewall nové generace, který chrání před útoky zaměřenými na organizace ve všech odvětvích. Kromě brány firewall NSa 3700 představuje SonicWall také několik aktualizací produktů pro moderní, jednoduché a všestranné zabezpečení a správu.

Rozšíření platformy Capture Cloud zahrnuje:

„Vlády a další velké podniky čelí výzvě chránit rozsáhlé sítě před rychle se vyvíjejícími a stále sofistikovanějšími hrozbami uprostřed krize COVID-19,“ řekl prezident a výkonný ředitel SonicWall Bill Conner. „Tato nová a vylepšená řešení nabízejí organizacím pružný a škálovatelný model, který umožňuje vedoucím pracovníkům minimalizovat kritické mezery v zabezpečení pomocí robustní podnikové ochrany před hrozbami pomocí technologie nové generace. Vzhledem k tomu, že se závod v kybernetických „zbraních“ stále stupňuje, společnost SonicWall se snaží vybavit organizace osvědčeným zabezpečením při nízkých celkových nákladech na vlastnictví a vysoké účinnosti zabezpečení. “

Další informace najdete na www.sonicwall.com.

Exit mobile version