Seminář Embarcadero – užijte si Windows 10

Pod heslem „Svezte se na vlně Windows 10“ představila společnost Embarcadero v Městské knihovně v Praze novou řadu vývojových nástrojů RAD Studio 10 Seattle, Delphi 10 Seattle a C++ Builder Seattle.

Richard Kubát | Embt.biz

Seminář uvedl Richard Kubát, ředitel Embt.biz a předal slovo Stephenu Ballovi, který u společnosti Embarcadero působí jako Sales Consultant RAD & Associate Product Manager (InterBase), stephen.ball@embarcadero.com, http://delphiABall.co.uk.

Po krátkém úvodu, kdy v souhrnu Stephen Ball představil jednotlivé nástroje (http://www.embt.cz/cs/produkty) včetně promoakcí – 10% sleva na nové licence a upgrady, možnost upgrade z libovolné předchozí verze produktu a zdarma knihy a bonusové balíčky, předváděl naživo ukázky na místě vytvářených a kompilovaných aplikací.

Nové vývojové nástroje Embarcadero byly přepracovány pro přímou podporu 32- i 64bitových Windows 10 a UWP. Běží pod Windows a umožňují vytvářet programy pro stolní i mobilní zařízení s Windows, Mac OS X, iOS a Android z jediného zdrojového kódu. Významně vylepšena byla i možnost práce s různými zařízeními připojenými k internetu, tzv. internet věcí (IoT; Internet of Things). Vývojáře též potěší rozšíření užitných vlastností, například zvětšení dostupné paměti pro velké projekty na dvojnásobek, rozšíření podpory více monitorů včetně těch nových s rozlišením 4K či rozšířený inspektor objektů.

Seminář byl určen profesionálním vývojářům, vedoucím projektových týmů, vedoucím pracovníkům ve vývoji softwaru a technickým ředitelům a zúčastnilo se jej přes 150 firemních uživatelů z různých odvětví průmyslu.

Mohlo by vás zajímat:

Exit mobile version