Servery Fujitsu Primergy a Primequest s procesory Intel Xeon Scalable

Vlajková loď Fujitsu Server Primergy CX400 M4 spojuje výhody racků a hustotu bladů. Dvou a čtyřpaticové servery Fujitsu Primergy a osmipaticový Fujitsu Primequest Business jsou postavené na procesorech Intel Xeon Scalable.
Přicházející modely s procesory Intel Xeon Scalable také reprezentují cestu, kterou musel ujít byznysově orientovaný hardware v oblasti sítí, I/O operací, zabezpečeného přenosu dat, ale i fyzické bezpečnosti v datacentru. S osmipaticovým Primequest Business si Fujitsu klade za cíl položit základy, na kterých se dá budovat digitalizovaná budoucnost.

Primergy CX400 M4

Víceuzlový server Primergy CX400 M4 reprezentuje některé z nejrazantnějších inovací na poli serverů. Nabízí výpočetní výkon, který může být specificky určen přímo pro některé sady úkolů, a přitom přichází v modulární podobě, která nemá stávající zákazníky zatížit. Primergy CX400 M4 spojuje hustotu a efektivitu bladových serverů s jednoduchostí a nízkými náklady rackových systémů. Hodí se například pro optimalizované infrastruktury virtuálních prostředí, databázová řešení, high-performance computing (HPC), cloudová řešení, hyperkonvergovanou infrastrukturu, prostředí úložišť, budování integrovaných systémů a softwarově definované technologie, a to vše pro zvládání procesů kritických pro firmu. Zabudovány jsou i funkce pro zpracovaní velkých dat v reálném čase, jejich analýzu, virtuální realitu, a jsou také připraveny na nástup umělé inteligence.

Více novinek

Mezi technické zajímavosti patří vylepšené paměťové moduly DDR4 a kapacitu až 6 TB ve čtyřpaticovém serveru Primergy, flexibilní možnosti konfigurace a také nejpokročilejší grafické karty, které ještě umocňují výkon nejpokročilejších aplikací. Konektivitu zajišťuje LAN pro Ethernet, stejně jako Dynamic LoM pro různé další požadavky.

Zabudovaná správa umožňuje nasadit, monitorovat a zajišťovat podporu vzdáleně, zatímco nový Fujitsu ServerView Infrastructure Software Manager (ISM) umožňuje konsolidovaný provoz a správu konvergovaných infrastruktur a vybavený poboček, které běží v datacentrech a serverovnách.

Jednotlivé modely

Nová generace serverů Primergy M4 zahrnuje dvoupaticové Primergy RX2530 M4 a Primergy RX2540 M4, čtyřpaticový Primergy RX4770 M4 rack server pro kritické služby a nejvýkonnější Primergy CX400 M4, který nabízí ekosystém serverových uzlů CX2550 M4, CX2560 M4, CX2570 M4, Ethernet ToR switch (PSWITCH 2048) a ServerView ISM.

Osmipaticový Primequest

Na trh míří také osmipaticový Primequest 3800B server systém pro nejnáročnější prostředí, který navyšuje pro SAP HANA kapacitu až na 12TB in-memory databáze.

Fujitsu tak nabízí díky novým modelům sadu serverů jako základ pro budování bezpečného, cloudového datacentra v prostředí digitalizace, pokročilé analytiky a umělé inteligence.

Exit mobile version