Servery Lenovo nově v portfoliu Entec Solutions

Entec Solutions, distributor s přidanou hodnotou, rozšířil nabídku o servery Lenovo, a sice díky úzké spolupráci s distributorem SWS, který je držitelem distribučního kontraktu.

Servery a ostatní produkty Infrastructure Solution Group jsou vhodnou volbou pro použití v odvětví inženýrství, architektury, vědy, medicíny, financí a všude tam, kde jsou kladeny vysoké nároky na výpočetní techniku.

Nadnárodní společnost Lenovo Group již řadu let patří mezi největší a nejvýznamnější světové výrobce IT. V roce 2005 společnost Lenovo koupila PC divizi IBM, v roce 2015 rozšířila tuto akvizici i o divizi IBM System x – servery platformy x86. Servery Lenovo jsou maximálně flexibilní, dokážou pokrýt širokou škálu požadavků od malých podniků až po velké státní instituce nebo nadnárodní korporace. Kladou vysoký důraz na kvalitu, variabilitu, jednoduchou správu a cenovou efektivitu.

„Věříme, že díky portfoliu Lenovo serverů dokážeme našim partnerům poskytnout opravdu komplexní řešení pro ICT infrastrukturu, samozřejmě i díky úzké spolupráci s SWS, která je držitelem distribučního kontraktu,“ říká Jakub Toman, Chief Sales Officer Entec Solutions.

Exit mobile version