Síť Wi-Fi pro celou domácnost, bez starostí

Nejmodernější technologie nemusí být nutně složitá. Není to jen jeden z dalších systémů Wi-Fi. Je čas na lepší síť Wi-Fi a bezpečnější internet. Synology Mesh Router MR2200ac. První směrovač Wi-Fi s certifikací WPA3.

Zařízení MR2200ac s inteligentní sítí Mesh Wi-Fi a nejlepšími možnostmi rodičovské kontroly v odvětví je navrženo tak, aby zajistilo připojení a bezpečnost pro všechna vaše zařízení i uživatele. Vyzkoušejte se zařízením MR2200ac oceňovaný systém Synology Router Manager (SRM); a přidejte další, až budete připraveni rozšířit své pokrytí ještě dál.
Podívejte se, jak to funguje.


Chytrá síť Wi-Fi všude kolem vás
Několik zařízení MR2200ac může společně vytvořit systém, který zajistí připojení k síti Wi-Fi v každém koutě vašeho domova. Ať už budete kdekoli, můžete využívat stále stejnou síť Wi-Fi a užívat si jednotné připojení od jednoho místa k druhému.


Získejte pokrytí pro celý dům nebo kancelář
Rozšiřte existující síť Wi-Fi s RT2600ac o další jednotku MR2200ac nebo vytvořte kompletní síťový systém s více směrovači MR2200ac. Ať jste kdekoli, zůstaňte v jedné síti Wi-Fi a užijte si bezproblémové připojení při přechodu z jednoho místa na druhé. Technologie Tri-band s podporou MU-MIMO umožňuje připojeným zařízením MR2200ac dosáhnout maximální rychlosti Wi-Fi a snižovat přetížení.

Jak funguje vaše síť Mesh
Díky algoritmům zabudovaným v systému SRM je nasazení neuvěřitelně snadné. Systém se sám inteligentně nakonfiguruje, sám se optimalizuje a dokonce je schopen se i sám opravit, abyste měli vždy co nejrychlejší přístup k internetu.

Vytvořte online svět bezpečný pro své děti
Chceme, aby naše děti byly online v bezpečí, i když s nimi nejsme. Služba Safe Access vám pomůže stanovit pravidla pro každé z dětí, aniž byste museli řešit nastavení rodičovské kontroly všech jejich zařízení. Nyní můžete mít úplný přehled o tom, jak každý den prozkoumávají svět, a chránit je, dokud nebudou připravené.


Nastavte rodičovskou kontrolu
Bezpečný přístup (Safe access) vám umožňuje snadno pochopit internetové návyky dětí v různých věkových kategoriích a pomáhat jim chránit je před online nebezpečím. Nastavte pravidla založená na uživateli (namísto zařízení) s profily uživatelů. Internetové plány a časová kvóta vám pomohou povzbudit děti, aby využívaly čas moudře. Můžete také nastavit další seznamy povolených domén nebo vytvořit tzv. černé listiny, aby děti mohly navštěvovat jenom určité stránky nebo jim zablokujete pouze určité stránky.


Nastavení a údržba sítě odkudkoli
Ať už to děláte ze smartphonu nebo počítače, nastavení vašeho MR2200ac a spuštění vašeho internetu trvá doslova jen pár minut. Snadno spravujte síť na dálku, z jakéhokoli zařízení, s bezplatnými službami QuickConnect a DDNS.


Nejmodernější zabezpečení
Síťový router Synology MR2200ac nabízí reporty o hrozbách DNS / IP, které chrání vše v síti před škodlivými webovými stránkami. Certifikovaný nejnovějšími bezpečnostními standardy Wi-Fi včetně WPA3-Personal, WPA3-Enterprise a OWE, MR2200ac vybavuje domácí, obchodní a otevřené sítě Wi-Fi s lepší obranou proti snoopingu a dalším útokům.


Zabezpečení vstupů
Nejde jen o lidi, které potřebujete chránit. Jde o veškeré připojené zařízení: IP kamery, chytré zvonky, poplašné systémy… zařízení, která mohou představovat bezpečnostní riziko chytré domácnosti. Zařízení MR2200ac zřizuje několik vrstev ochrany, čímž chrání vaši síť před každodenními kyberútoky.


Pokročilé funkce VPN
S balíčkem doplňků VPN Plus Server můžete svůj MR2200ac přeměnit na výkonné a přesto intuitivní řešení VPN. Server VPN Plus poskytuje zabezpečení a pohodlí vzdálené pracovní síti, když potřebujete vzdálený přístup k interním síťovým zdrojům.

Vyzkoušejte tuto nejmodernější technologii u vás. Data, které přijímáte a sdílíte přes internet tak budou bezpečné. Surfujte bez obav s oceněným IT produktem roku v kategorii Home (SoHo). Podívejte se na něj na www.synology.cz nebo online na alza nebo CZC.

Exit mobile version