Softec posiluje, bude mít tři nové partnery

Skupina Softec, která dlouhodobě působí v středoevropském prostoru v oblasti IT služeb, řešení a poradenství, jmenovala tři nové partnery – Petra Morávka, Alexandra Rehorovského a Daniela Schebera. První bude mít na starosti rozvoj pojišťovnictví, což je dlouhodobě klíčová oblast skupiny, Alexander Rehorovský rozvoj poradenských služeb skupiny a Daniel Scheber koordinaci obchodních činností skupiny. Tato důležitá strategická změna má přinést nové rozvojové impulzy a potvrdit kontinuitu spolupráce s klienty skupiny.

Peter Morávek | Softec

Peter Morávek (38) je v managementu Softecu od roku 2012. Zastával funkce ředitele divize pojišťovacích systémů a obchodního ředitele. Předtím úspěšně působil v předních slovenských ICT společnostech jako je Asseco Central Europe nebo Slovak Telekom.

Je absolventem Ekonomické univerzity v Bratislavě, obor aplikovaná informatika. Aktuálně je pověřen rozvojem IT řešení v oblasti pojišťovnictví, což je klíčová oblast působení Softecu.

Alexander Rehorovský | Softec

Alexander Rehorovský (35) bude zodpovídat za rozvoj služeb byznys integrace a poradenství. Více než deset let se zabýval zvyšováním výkonnosti podniků využíváním technik Lean a Lean Six Sigma, jako i řízením změny a výkonu lidí v procesu velkých transformací.

V minulosti působil ve vedoucích pozicích firem jako je Brooks International nebo Accenture. Je absolventem Ekonomické univerzity v Bratislavě, obor mezinárodní podnikání.

Daniel Scheber | Softec

Primární úkolem Daniela Schebera (39) bude rozvoj obchodu skupiny. Má 15 let zkušeností z poradenství, byznys integrace a velkých transformačních projektů. Působil v mezinárodních poradenských a IT společnostech jako je Czipin Consulting nebo Accenture, kde zastřešoval především oblast energetiky.

Na starosti měl projekty systémové integrace a management consultingu v pěti zemích střední Evropy. Je absolventem Ekonomické univerzity v Bratislavě, obor mezinárodní obchod.

Scheber a Rehorovský mají bohaté zkušenosti s lokálními i mezinárodními klienty z oblasti IT a consultingu, se kterými úspěšně realizovali především projekty týkající se zvyšování výkonnosti podniku. V Softecu jsou od března 2014.

Aleš Mičovský, výkonný ředitel skupiny Softec: „Jmenování nových partnerů je dalším signálem, že chceme svoji působnost natrvalo upevnit i v oblasti konzultačních služeb a posílit svoji pozici ve finančních službách, kde se nám historicky daří. Dodáváme klientům projekty, které zvyšují hodnotu jejich podnikání, optimalizují jejich náklady, výnosy, vztahy s dodavateli a zákazníky. I nadále budeme chtít spolu s nimi hledat nové, neotřelé pohledy na byznys a zvyšovat jejich úspěšnost.

Exit mobile version