Software pro storage Lenovo zdarma

S nákupem datového úložiště Lenovo ThinkSystem DS4200 získají prodejní partneři společnosti licenci na software pro svoje zákazníky zdarma!
Od 1. ledna do 31. března 2018 nabízí Lenovo jednu bezplatnou licenci na software s každým nákupem datového úložiště Lenovo ThinkSystem.

Společnost Lenovo vyvinula řadu ThinkSystem DS jako síťová datová úložiště (SAN), které je možné nakonfigurovat jako all-flash nebo hybridní pole. Je tak možné šetřit náklady a upravit funkčnost úložného pole dle specifikací zákazníka – to vše při minimální ceně.

ThinkSystem DS4200 nabízí zákazníkům ideální řešení jako primární úložiště, ale i jako zálohovací systém pro vzdálená pracoviště̌ a pobočky. Nyní navíc softwarová licence dle vlastního výběru zdarma!

Podmínky získání softwaru zdarma

Tato akce platí v uvedeném období pro prodejce značky Lenovo při nákupu od pověřených distributorů.

Chcete-li tuto akci využít, kontaktujte distributora či prodejce Lenovo.

Akce se vztahuje na následující produkty:

Datová úložiště

*Softwarové licence *

*K tomuto promu je navíc platná další akce: *

Víte, že můžete prodejem jakéhokoliv výrobku Lenovo z řady ThinkSystem DS vyhrát peníze na vysněnou dovolenou? (1)

(1) Podléhá podmínkám: Akční odměna je stanovena na maximálně jeden způsobilý software na jedno způsobilé úložiště prodané v období od 1. ledna 2018 do 31. března 2018. Tuto akci lze kombinovat s jakýmikoliv jinými slevami, dobropisy a rabaty na způsobilé zboží. Společnost Lenovo si vyhrazuje právo tento program kdykoliv upravit nebo zrušit.

Exit mobile version