SoftwareOne partnerem roku Microsoftu v oblasti multilicencí

Microsoft na své celosvětové partnerské konferenci ocenil společnost SoftwareOne titulem Microsoft’s 2016 Volume Licensing Partner of the Year za její pomoc zákazníkům při optimalizaci investic do softwaru a IT.
Partnerská ocenění softwarový gigant uděloval na konferenci Worldwide Partner Conference, pořádané 10. – 14. července v kanadském Torontu, v rámci níž každoročně oceňuje své partnery, kteří dosáhli významných výsledků v inovacích a implementaci zákaznických řešení založených na technologiích Microsoft.

Microsoft ocenil především pomoc, kterou SoftwareOne poskytuje svým zákazníkům v oblasti optimalizace jejich investic do softwaru a IT prostřednictvím své metodiky pro správu softwarového portfolia.

SoftwareOne je globálním partnerem Microsoftu s více než 80 pobočkami, podporujícími zákazníky ve 145 státech světa. Doposud se společnost soustředila především na oblast pořizování softwaru a optimalizace licencování firem. V současné době se soustředí především na svůj program technologických služeb, jehož cílem je posouzení současného IT majetku zákazníků a pomoc při hledání cesty a technologických vizí k jeho modernizaci.

„Naší letošní novinkou je rozšíření platformy PyraCloud pro řízení životního cyklu softwaru, umožňující našim společným zákazníkům rychlejší přesun do cloudu a zároveň poskytující lepší přehled o nákladech na on-premise řešení a samotné využívání cloudu,“ popisuje současné aktivity společnosti Neil Lomax, President of North America & EVP WW Sales Strategy, SoftwareOne.

Exit mobile version