Soutěžte s námi a Samsungem o laserovou multifunkci s podporou tisku přes WiFi

Vyznáte se trochu v kancelářských tiskárnách? Sami byste potřebovali tu vaši starou vyměnit? Soutěžte s námi o zajímavý model multifunkční tiskárny Samsung řady SCX-472X, která vedle ekologického provozu nabídne například podporu tisku přes WiFi.

Hrajeme o zajímavou multifunkční tiskárnu s podporou bezdrátového a mobilního tisku a tři filmy na blu-ray.

  1. cena: multifunkční laserová tiskárna SCX-4729FW
  2. cena: blu-ray filmy Dobrovolná oběť kanibala a Zaslaná pošta
  3. cena: blu-ray film Bílý lev

Pár slov o hlavní výhře

SCX-4729FW

Tiskárna SCX-4729FW představuje spolehlivé multifunkční zařízení s laserovou duplexní tiskárnou, kterému samozřejmě nechybí ani skener s automatickým podavačem. Určena je do malých a středně velkých firem. Vedle podpory oboustranného tisku a rychlosti tisku dosahující až 28 stránek formátu A4 za minutu se zařízení vyznačují vysoce ekologickým provozem.

Tiskárna oproti nižším modelům ze stejné řady výrobce nabízí kromě síťové konektivity také tisk přes WiFi a podporuje i technologii Samsung MobilePrint, která umožňuje tisk z mobilních telefonů.

Celkově je řada tiskáren Samsung SCX-472X ideální volbou pro firmy, které se snaží nalézt rovnováhu mezi výkonem a úsporností provozu. Vestavěná podpora oboustranného tisku pomáhá uživatelům snížit množství spotřebovaného papíru. Tlačítko Eco umožňuje uživatelům jedním stiskem zvolit nejekologičtější nastavení jako například oboustranný tisk, tisk dvou stran na jeden list papíru, nebo vynechávání prázdných stran.

Tiskárny Samsung řady SCX-472X jsou také prvními multifunkčními tiskárnami společnosti Samsung, pro které je k dispozici ovladač Easy Eco. Ten nabízí náhled před tiskem, ve kterém mohou tištěný dokument upravit a odstranit z něj například obrázky či změnit typ písma, aniž by přitom docházelo ke změně původního dokumentu. Funkce může pomoci snížit spotřebu toneru bez zbytečně potištěného papíru.

Na obrazovce počítače lze zobrazit také Eco simulátor, který ukazuje, jaké množství toneru, papíru, energie či CO2 mohou při každé tiskové úloze ušetřit, což zaměstnance, kteří tiskárnu používají, nabádá k ekologičtějšímu používání multifunkční tiskárny. V režimu Eco mohou uživatelé například snížit spotřebu papíru až o 75 %1 a snížit emise CO2 až o 89 %.2

Spotřeba elektřiny při tisku se v průměru pohybuje kolem 350 W/h, což představuje úsporu na nákladech za energii. Ve srovnání s tradičními modely ve své třídě, jejichž spotřeba dosahuje v průměru 445 W/h, dokáží tiskárny Samsung řady SCX-472X nabídnout až 21% úsporu elektrické energie.

Soutěžní otázky jsou:

Pravidla účasti

Exit mobile version