Storage Fujitsu Eternus all-flash a hybridní

Na náš trh se dostávají nové storage Fujitsu Eternus AF S2 all-flash a hybridní Eternus DX SH, které byly ohlášeny koncem roku 2019. Eternus AF150 S3 je cenově dostupná storage pro malé a středně velké firmy, Eternus DX900 S5 je midrange hybridní storage kategorie enterprise. Fujitsu tím inovuje a rozšiřuje svoje portfolio s ohledem na rychlé změny dat.

Nové storage mají optimalizovaný výkon aby vyhověly požadavkům na digitalizaci a zvládaly dnešní růst dat, umožnily nepřetržitý chod aplikací, zvládaly komplexní pracovní zátěže s co možná nejvyšší efektivitou a zachováním minimálních nákladů.

Uvedením all-flash storage Eternus AF150 S3 vstupní úrovně a midrange hybridní storage Eternus DX900 S5 kategorie enterprise společnost Fujitsu rozšiřuje svoje portfolio storage, aby naplnila požadavky jakéhokoliv prostředí datacentra poskytováním správné architektury pro veškeré požadavky na data a potřeby podniků.

All-flash storage Eternus AF150 S3

All-flash pole Eternus AF150 S3 je ideálním řešením pro menší firmy a pobočky větších firem za příznivou cenu. Je optimalizováno pro velmi rychlé odezvy a může pracovat s objemy dat do 92 TB. Eternus AF150 S3 lze snadno nasadit a spravovat a je plně kompatibilní s ostatními systémy rodiny Eternus. To umožňuje zákazníkům jednoduše rozšiřovat jejich infrastrukturu storage a provozovat více takových systémů v jejich síti prostřednictvím jednoho unifikovaného rozhraní pro správu.

Hybridní storage Eternus DX900 S5

Druhá novinka, Eternus DX900 S5, zaplňuje mezeru na horním konci řady jakožto midrange hybridní storage systém kategorie enterprise, který poskytuje vysoký výkon za atraktivní cenu. Může být osazen až čtyřmi řadiči a poskytuje dostatečnou rozšiřitelnost pro většinu případů použití až do 70 Petabytů. Dosahuje úrovně milionů IOPS, což potvrdila nezávislá organizace Storage Performance Council (SPC), která provádí hodnocení výkonu dodávaných vedoucími hráči na trhu storage. Systém je vybaven hardwarovým urychlovačem komprese a plně automatizovanou správou na servisní úrovni. To mu poskytuje efektivitu, umožňuje snadnou replikaci, zrcadlení a transparentní zotavení, což dává zákazníkům klid na duši, když potřebují spolehlivou dostupnost podnikových dat.

Více výkonu a rychlejší paměť

Těmito dvěma produkty Fujitsu představuje třetí generaci all-flash pole Eternus AF a pátou generaci hybridní storage Eternus DX. Velmi je zrychlila díky nasazení větší procesorové síly a rychlejší a větší systémové paměti, NVMe cache v  hybridním systému midrange, hardwarovým akcelerátorem komprese a deduplikační technologií. Tyto inovace mají za výsledek zvýšení výkonu a škálovatelnosti pro business-critical storage do datových center, poboček firem a SMB, přičemž poskytují spolehlivou podporu pro nejnáročnější podnikové a analytické aplikace.

Snadná správa storage

Správa všech nových i stávajících řešení storage Eternus je jednoduchá díky softwaru správy Fujitsu Eternus SF Management Software. Eternus SF poskytuje výkonné monitorovací prvky prostřednictvím intuitivního uživatelského rozhraní, včetně sdílených funkcí – jako například replikační, migrační a práce s clustery storage – překlenující veškeré all-flash a hybridní systémy, a je dodáván s jednoduchými a transparentními licencemi. Společnost Fujitsu rovněž spolupracovala s firmou Veeam na zjednodušení pro zálohování a obnovu dat. S využitím plug-inů Veeam pro snapshoty storage mohou nyní zákazníci snadno vytvářet časté a kompletní backupy VM a jejich repliky ze snapshotů s malým nebo až žádným dopadem na jejich produkční prostředí.

Za vrstvou storage vytváří Fujitsu Software Infrastructure Manager jednu tabuli správy napříč všemi systémy storage Fujitsu Eternus, servery Fujitsu Primergy a síťovými prvky. To umožňuje konzistentní a výkonnou správu celých infrastruktur datacenter a pomáhá organizacím urychlovat inovace v datacentrech.

Nový záruční program

Aby společnost Fujitsu pomohla zákazníkům maximalizovat jejich investice do storage, vytvořila nový záruční program pro nové generace produktů Eternus, která zahrnuje závazek nulového výpadku, snížení objemu dat a 100% dostupnost SSD, což má uspokojit zákazníky v jejich růstu díky pokračující podpoře.

Podle analytické společnosti IDC dosáhne do roku 2025 globální objem dat 175 trilionů gigabytů a většina z tohoto objemu bude uložena v podnikových systémech. Společnost Fujitsu oslovuje tento trh a klade si za úkol vytvořit jednolitou produkční řadu pro business-critical data, která naplní jakékoliv podnikové požadavky na výkon, kapacitu a cenu. Kromě toho si ohledně svých systémů storage Eternus natolik věří, že svým zákazníkům poskytuje i obsažný záruční program.

Ceny a dostupnost

Nové systémy storage jsou již dostupné na trhu prostřednictvím společnosti Fujitsu a jejích partnerů z prodejního kanálu. Ceny se liší podle konfigurace.

Exit mobile version