Storage Infortrend EonStor získalo ocenění SPC

Společnost Infortrend Technology získala za svoje zařízení EonStor DS 4024B první místo v testu SPC-2 (Storage Performance Council) za poměr výkon/cena s výkonovým poměrem 6,80 dolaru.

Infortrend EonStor DS 4024B je zařízení storage rackové zástavby o výšce 2U s 24 šachtami, které může být osazeno jak kompletně flash disky, nebo jako hybridní pro posílení rychlosti. Při testování s hostitelským systémem s přenosem optikou (Fibre Channel) a 20 disky SAS SSD dosáhlo propustnosti 10 030,77 SPC-2 MB/s. Díky tomu se hodí se velmi dobře jako řešení storage pro multimediální aplikace, videostreaming, CGI a rendering animací, zpracování velkých souborů a prohledávání rozsáhlých databází a analýzy big dat, online analytická zpracování a v medicínském, farmaceutickém a dalším výzkumu. Storage EonStor DS 4024B je kompatibilní s Microsoft Hyper-V Cluster Systém.

SPC
Storage Performance Council (SPC) je standardizační orgán, nezávislý na výrobcích, který se zaměřuje na průmysl storage. SPC vytvořil první průmyslově nezávislé standardní testy pro průmysl dodávající storage. Portfolio testů SPC jde od testů komponent až po měření kompletních distribuovaných systémů storage. Poskytuje nezávisle auditovaná, přísná a spolehlivá měření výkonu, poměru cena/výkon a spotřeby energie. Více zde

Exit mobile version