Světoví výrobci dávají přednost informačnímu systému s propracovanou funkcionalitou

Vzrůstající trend ve využívání informačních systémů u výrobních firem se stále více přiklání k systémům oborově zaměřeným než k softwarovým balíkům s univerzálním použitím.

Zaměření na průmysl

QAD Enterprise Applications (QAD) je řešení, které se zaměřuje na potřeby společností v konkrétních výrobních odvětví se zakázkovou i hromadnou výrobou: automobilový průmysl (včetně výroby plastů, skel, airbagů apod.), spotřební zboží, strojírenství, elektrotechnika, potravinářství, farmacie, zdravotnický materiál a přístroje. Zaměření na průmysl nám dovoluje dodávat řešení šitá na míru potřebám výrobců v uvedených oborech.

Výsledkem zaměření ERP QAD na tyto specifické požadavky průmyslu je sada řešení, která rychleji reaguje na požadavky oboru, a přesněji řeší požadavky zákazníků, než rozsáhlejší, méně zaměřené či univerzální aplikace. QAD je kompletní sada softwaru, který podporuje všechny klíčové procesy výrobců.

QAD je používáno na více než 5500 místech po celém světě. QAD umožňuje měření a řízení všech klíčových podnikových procesů, a zahrnuje osvědčené postupy pro podporu společností, ať už v jednom závodě, nebo v rámci celé globální organizace.

Minerva pracuje s vizí, že každá společnost využívající QAD se stává efektivním podnikem. Efektivní podnik definujeme jako ten, ve kterém každý podnikový proces funguje s maximální efektivitou, a každý proces sjednocuje perfektně strategické cíle zákazníků. Minerva pomáhá podnikům dosáhnout tuto vizi poskytováním řešení, která zlepšují efektivitu obchodních procesů a nasazení příslušných technologií.

Uživatelské prostředí

QAD. NET poskytuje společné uživatelské rozhraní pro všechny aplikace QAD. Je vybaveno osvědčenými postupy pro ovládání a nasazení funkcí a dalšími způsoby, jak si uživatelé mohou přizpůsobit uživatelské rozhraní pro své konkrétní úlohy a preferovaný styl práce. QAD .NET je postaveno na technologii Microsoft. NET.

Hlavní vlastnosti rozhraní

Procesní mapy a proces standardizace

Většina globálních společností usiluje o soudržnost a standardizované operace v rámci svého podnikání. ERP systém QAD podporuje tuto snahu podporou integrace procesních map. Jedná se o výkonnou sadu „best practice“ podnikových procesů a nástroj pro on-line vizualizace procesu a dokumentace.

Procesní mapy poskytují grafické znázornění pracovních postupů, které zahrnují odkazy na programy, prohlížení, dokumentace nebo jiné mapy. Jsou dostupné v celém ERP QAD.

Procesní mapy usnadňují rychlý vývoj a zavádění firemních best practices. Uživatelé mohou mapy editovat v jakékoli části organizace nebo modelovat dle nastavených pravomocí.

Procesní mapy v QAD umožňují každé společnosti konfigurovat podnikové procesy v aplikacích tak, aby odpovídaly konkrétním konkurenčním výhodám.

Procesní mapy mohou fungovat jako nástroj navigace, podpora vzdělávání a také jako nástroj pro plánování procesů. Procesní mapy mohou zobrazit pobočku nebo zřetězené procesy.

Kontakty:

Minerva
Česká republika, a.s.

marketing@minerva-is.cz

www.minerva-is.eu

Exit mobile version