Synology 2000 – strategie datového managementu budoucnosti

Synology představila v říjnu 2019 strategii datového managementu budoucnosti na výroční akci Synology 2020 – nová platforma s cílem posílit možnosti uživatele pro lepší přehledy o datech a připojení do cloudu.

Společnost Synology představila na akci Synology 2020 několik inovací s cílem přinést na trh novou platformu pro datový management, která bezproblémově integruje firemní hardwarovou i softwarovou infrastrukturu včetně cloudových služeb s cílem pomoci firmám efektivně řídit jejich datový růst.

DiskStation Manager 7.0

Srdcem nové platformy je nový operační systém DiskStation Manager (DSM) 7.0. Mezi jeho klíčové vlastnosti patří podpora moderního datového úložiště v podniku, monitoring hrozeb v cloudu a nativní hybridní cloudové datové možnosti úložiště. Rozvoj do budoucna je podpořen širokým produktovým portfoliem, které má zastřešit nároky na vysoký výkon, dostupnost i hustotu.

Operační systém DSM 7.0 byl vyvíjen s ohledem na tři klíčové prvky:

1. Posílení možností uživatele: nový Storage Manager, větší vyrovnávací paměť SSD a hlubší integrace s virtualizačním prostředím.

2. Přehledné sledování: monitorování 24/7 a ochrana před selháním s Active Insight

Spravovat a odstraňovat poruchy na serverech může být obtížný úkol, zejména pro firmy s limitovanými rozpočty a nevelkým množství IT správců. Active Insight je první cloudová služba od Synology, která nabízí:

3. Připojení do cloudu: nativní hybridní cloudové úložné řešení s Hybrid Share

Synology C2 – vlastní řešení veřejných cloudových služeb – již dnes chrání datové zálohy více než 28 000 firem, podniků a soukromých uživatelů. Se službou Hybrid Share může Synology C2 rozšířit sdílené adresáře stávajících NAS o vysoce škálovatelné úložné místo placené formou pay-as-you-go.

DSM 7.0 přichází s několika novými a také aktualizovanými balíčky, obzvláště Synology Photos. Aplikace Photo Station pro fotografy a aplikace Moments pro spotřebitele, které jsou již dnes velmi oblíbené, se sjednotily do jednoho nástroje. Synology Photos je inteligentním řešením správy fotografií, které nabízí kolaborativní funkce a je plně přizpůsobitelné s cílem splnit i nejnáročnější požadavky.

Co je neméně důležité – s rostoucími požadavky trhu na high-end úložné řešení společnost Synology oznámila další růst produktového portfolia kategorie enterprise v druhé polovině roku 2019, včetně:

Exit mobile version