Synology Media Event 2024 – zástupci Synology se po roce opět setkali s obchodními partnery

Společnost Synology GmbH uspořádala pro své obchodní a mediální partnery v České republice a na Slovensku akci Synology Media Event 2024. Setkání uskutečnilo ve čtvrtek 14. 3. 2024 v příjemném prostředí Vinařství U Kapličky. O zábavu se postarala místní cimbálová muzika a nechyběla ani řízená degustace místních vín.
Během akce zástupci firmy shrnuli úspěšný rok 2023. Řeč byla nejen o skvělých obchodních výsledcích, zajímavých případových studiích a obdržených oceněních, ale také o vzdělávání. V minulém roce se podařilo 47 účastníkům SIT (Synology Intensive Training) získat certifikaci. To znamená především obrovský přínos pro koncové firemní uživatele, kteří tím získají v Česku a na Slovensku opět o něco kvalitnější servis.

Vzdělávací program pro partnery Synology Intensive Training (SIT) se skládá ze čtyř modulů. DSM Architect jako základní modul poskytuje účastníkům základní znalosti o společnosti Synology a jejích řešeních. Backup Architect, Surveillance Architect a Productivity Architect jsou specializované moduly, které poskytují detailnější vhled do jednotlivých řešení.

Dlouhý výčet produktů uvedených na trh v uplynulém roce byl zasazen do kontextu filozofie firmy. Synology totiž sice prodává spolehlivý hardware s intuitivním softwarem, v první řadě ale chce uživatelům poskytovat ucelená řešení jejich problémů. To znamená nabízet po všech stránkách špičkovou ochranu dat a správu dohledu. Nové modely DiskStation, dohledové kamery BC500 a TC500 nebo pevné disky řady Plus jsou jen prostředky k dosažení tohoto cíle.
Také byla představena chystaná novinka Business Support. Ta přinese zlatým a platinovým partnerům možnost prémiové technické podpory. Naznačený byl i směr, kterým se budou ubírat novinky v dalším období – půjde o zařízení určená pro ochranu dat ve větších podnicích.

V rámci akce byli oceněni partneři společnosti Synology za spolupráci v roce 2023, a to v následujících 6 kategoriích:

Dedicated Project Value Hero 2023
Aricoma Systems a.s.
Za největší objem dokončených projektů (tzn. za celkovou hodnotu všech realizací).

Project Volume Hero 2023
Allegro Retail (CZC.cz s.r.o.)
Za největší počet dokončených projektů (tzn. za množství jednotlivých realizací).

Online partner of the year 2023
Alza.cz a.s.
Za nejvyšší obrat mezi českými a slovenskými online společnostmi a dobrou spolupráci v oblasti obchodu a marketingu.

Dedicated Storage Media Hero 2023
Aricoma Systems a.s.
Za největší počet prodaných disků (HDD, SSD) v roce 2023.

Distributor roku 2023 – Resellers’ Choice
AT Computers a.s.
Za nejlepší hodnocení od našich partnerů v on-line anketě. Hodnocena byla hlavní kritéria související s distribucí produktů Synology.

Speciální ocenění za přínos Synology komunitě
Bohumír Bartos
Ocenění od týmu Synology za práci pro koncové uživatele, včetně správy facebookové skupiny Synology (CZ/SK) – Network Attached Storage.

Exit mobile version