Synology školí partnery

Zastoupení společnosti Synology, která vyrábí storage, zejména NAS, které míří na trh od malých přes středně velké firmy a míří až na větší firmy, školilo s navazujícími výrobci Axis a Seagate prodejní partnery pro zajištění odborného prodeje.

Janka Chytráčková, Lubomír Tomány | Synology

Proč Axis? Protože Axis je světovým výrobcem IP kamer, a ty produkují nezanedbatelné množství dat. Axis je švédská firma, prakticky jednička v IP kamerách. Zástupce Axisu zdůraznil vlastní vývoj procesorů do kamer, možnost nahrávat aplikace díky AKA (Axis Camera Application Platform) a rozhraní API, takže lze tyto kamery integrovat prakticky kamkoliv. Kromě toho Axis dbá i na tzv. udržitelnost díky úsporným přepravním obalům, což může být výhodou v tendrech, kde se hledí na životní prostředí.

Proč Seagate? Protože je tradičním světovým výrobcem disků, které se ve storage od Synology používají. Seagate se věnuje zejména diskům pro průmyslové použití. Zástupce společnosti Marek Řihošek prezentoval zejména disky řady Ironwolf a Ironwolf Pro. Jde o odolné a škálovatelné disky (1 až 10 TB) s pětiletou zárukou u verze Pro. Hodí se pro všechny případy použití, mají garantován non-stop provoz, jsou vybaveny snímači rotačních vibrací, systémem vyvažování vibrací a správou napájení el. energie.

Samotná společnost Synology prezentovala efektivní management pro rychle rostoucí firmy, nástroje správy, demonstrovala živé ukázky a inteligentní videoanalytiku a monitoring. Co se týče efektivního IT managementu storage pro menší firmy, zástupce Synology identifikoval následující základní potřeby:
• Centrální úložiště dat
• Jednoduchou správu
• Škálovatelné úložiště
• Intuitivní ovládání
• Minimalizaci počtu zařízení
• All-in-one server

Exit mobile version