Terénní podmínky vyžadují odolnou IT techniku

Když se společnost Hoover rozhodla pro technologické investice za účelem podpory svých servisních techniků, vybrala si tablety od společnosti Panasonic. Robustní zařízení s dotykovou obrazovkou technikům pomáhá poskytovat prvotřídní služby, které zákazníci společnosti Hoover očekávají.
„Z našich zkušeností se společností Panasonic jsme věděli, že jejich robustní zařízení vydrží až 5 let, a to i s ohledem na terénní podmínky, kterým jsou vystavována. Když jsme si spočítali celkové náklady na vlastnictví, bylo jasné, že tablety Toughpad jsou tou správnou volbou.“

Aby společnost Hoover naplnila svou vizi o prvotřídních a špičkových zákaznických servisních službách, rozhodla se vylepšit aplikace pro poskytování servisu v terénu a mobilní zařízení, která jejich technici používají. Společnost v roce 2002 zavedla pro své techniky spolu s robustními notebooky Toughbook CF-M34 a později CF-19 společnosti Panasonic i systém řízení servisu FieldAssist.

„Během 14 let jsme museli nahrazovat pouze jedno zařízení Toughbook,“ řekl David Hunt, Business Support Manager společnosti Hoover Ltd. „Bylo však nutné aktualizovat náš systém řízení servisu v terénu, aby měli technici k dispozici takové nástroje, které budou v budoucnu potřebovat k tomu, aby i nadále poskytovali služby zákazníkům na špičkové úrovni.“

Řešení robustním tabletem

„Nejprve jsme si mysleli, že si vybereme levnější zařízení, ale když jsme se podívali na záznamy, mnoho těchto zařízení, včetně těch s ochrannými kryty, vydrželo v terénu pouze dva roky,“ řekl David. „Z našich zkušeností se společností Panasonic jsme věděli, že jejich robustní zařízení vydrží minimálně 5 let, a to i s ohledem na terénní podmínky, kterým jsou vystavována.“

Výbava pro 180 techniků

Společnost Hoover zavádí tablety Toughpad FZ-M1 Value se čtečkou čárových kódů a rozhraním NFC (Near Field Communication) pro 180 mobilních techniků. Technici zařízení používají k plánování každodenních schůzek. Aplikace FieldAssist může spolu se zařízením Panasonic použít adresu zákazníka a díky satelitnímu navigačnímu systému naplánovat nejrychlejší trasu na schůzku.

Technik pomocí zařízení vyplní zakázkový list, může díky fotoaparátu pořídit snímky, které pak digitálně připojí ke zprávě a je-li to nutné, může i objednat náhradní díly. Navíc technici používají zařízení pro posílání e-mailů a přístup na internet, včetně přístupu k online databázi technických znalostí a k diagnostické databázi společnosti Hoover. Informace a zprávy jsou sdíleny v reálném čase s kancelářskými systémy pomocí připojení 3G/4G nebo Wi-Fi. Pokud chcete důkaz, že zařízení společnosti Panasonic budou k užitku i do budoucna, funkce rozhraní NFC umožní technikům číst čipy budoucích výrobků společnosti Hoover, což zrychlí diagnostiku a opravy.

Ideální tablet do terénu

Tablet Toughpad FZ-M1 Value je ideální pro ta odvětví, kde se používají mobilní aplikace a kde je třeba vyměnit zastaralá profesní zařízení PDA nebo notebooky. Zařízení s energeticky úsporným a pro mobilní zařízení navrženým procesorem Intel Atom je dostupným a flexibilním mobilním řešením. Toto zařízení se systémem Windows 10 Pro je vybaveno kapacitním dotykovým displejem s podporou 10 dotykových bodů a možností profesního rozšíření. Lze jej využít při práci v terénu a současně využívat možnosti konektivity, které zajistí dostupnost dat vždy, když je potřebujete.

Toughbook.eu

Exit mobile version