ThinkCentre X1: Praktický All-In-One, který bourá stereotypy

Nový ThinkCentre X1 svým provedením a výkonem boří mýty o All-In-One zařízeních. Útlé 11milimetrové hliníkové tělo, které zdobí antireflexní Full HD displej s úhlopříčkou 23,8″ ukrývá solidní hardwarovou výbavu a funkce, které nadchnou i náročné uživatele. ThinkCentre X1 je doslova stvořen pro business sektor.
Lenovo svou novou generací zařízení s označením X1 posouvá standardy nejen v oblasti notebooků, tabletů a konvertibilních zařízení. S nejnovější řadou X1 přichází revoluce také v oblasti All-In-One počítačů, které se pod taktovkou Lenova mění
v plnohodnotné pracovní nástroje, schopné odbavovat veškerý provoz běžného podniku. ThinkCentre X1 není pouze výkonný počítač, současně jde o zařízení, které zaujme svým moderním designem a důmyslným zpracováním.

Lenovo ThinkCentre X1

Opravdu výkonný All-In-One

Výkon obstarává spolehlivý hardware, kterému vévodí procesory šesté generace Intel Core. Operační paměť typu DDR4 ThinkCentre pojme až 16 GB, to společně s pevným diskem (zvolit lze klasický HDD, SSHD, SSD, OPAL SSD, SED/OPAL) podporuje kvalitní multitasking, plynulou práci a vysoký uživatelský komfort.

ThinkCentre je vybaven technologiemi vPro a Active Management Technology, ty přinášejí pokročilé funkce usnadňující správu
a zaručující vysokou míru zabezpečení. Vysoký bezpečnostní standard podporuje také přítomná technologie TPM (Trusted Platform Module) pro šifrování.

Pomocník do kanceláře i do domácnosti

ThinkCentre X1 se stane díky nadčasovému vzhledu ozdobou každé kanceláře nebo domácnosti. Širokoúhlý displej o úhlopříčce 23,8″ s Full HD má speciální povrchovou úpravu proti nežádoucím odleskům a nabízí čistý obraz i v ostře osvětlených kancelářských prostorách.

Atraktivní design a tenké tělo předurčuje ThinkCentre X1 také pro použití ve veřejně přístupných místech, jako jsou informační centra, recepce nebo konferenční sály. Pro tyto účely lze zařízení dovybavit zámkem Kensington. ThinkCentre X1 je konstruován tak, že jej lze umístit přímo na stěnu, skvělou službu však odvádí dodávaný naklápěcí stojan Orchid. Displej umístěný na stojanu lze jednoduše naklápět v rozsahu -5–45°, čímž lze dosáhnout toho nejvhodnějšího pozorovacího úhlu.

Připraven na práci

ThinkCentre X1 je připraven na provoz v rušném kancelářském prostředí – vestavěný mikrofon je vybaven funkcí filtrování ruchů, a je tak ideální pro online konference. Součástí jsou také integrované 5W reproduktory s technologií Dolby a 1080p webkamera, vše certifikováno pro aplikaci Skype For Business. Pohodlnou práci zajišťuje také nejnovější operační systém Windows 10, který má ThinkCentre X1 předinstalovaný. V základní výbavě má počítač i další zajímavý software nejen z dílny Lenovo.

Tichý a šetrný

Zásluhou přepracovaných lopatek ventilátoru je snížen hluk počítače a je zajištěno důkladné chlazení. Lenovo klade u svých produktů důraz na energetickou účinnost – ThinkCentre X1 vykazuje energetickou účinnost zdroje 88 %. Šetrnost k životnímu prostředí patří k dlouhodobým strategiím společnosti Lenovo, proto se ThinkCentre X1 skládá z 65 % z recyklovaného materiálu a pyšní se certifikacemi ULE Gold, Energy Star 6.1 a EPEAT Gold.

Rozmanitá konektivita

ThinkCentre X1 je možné rozšířit o další periferie z rozsáhlého portfolia Lenovo. Počítač je z boku vybaven dvěma USB 3.0, čtečkou karet 7 v 1, sdruženým 3,5mm vstupem pro mikrofon
a sluchátka. Na zadní straně zařízení je připraven port pro LAN, napájecí vstup, další tři USB 3.0 a DisplayPort pro připojení externího monitoru. Pro připojení je k dispozici také Bluetooth
a Wi-Fi.

Pro koho je ThinkCentre X1 určen

Výkonný All-In-One z rodiny X1 obstojí v náročných podmínkách a prošel důkladným testováním. Svými parametry a provedením je určen pro business sektor, ale není pochyb o tom, že nadchne také domácí uživatele.

Exit mobile version