ThinkSystem
 promo CPU zdarma

Lenovo nabízí svým partnerům server ThinkSystem a k tomu procesor zdarma. Akce je výhodná jak pro partnery, tak jejich zákazníky, protože s druhým procesorem navíc mohou svým zákazníkům poskytnout dvojnásobek výkonu bez dalších nákladů. Jde o akci nazvanou Attach CPU 2 Win.
Nové portfolio Lenovo ThinkSystem je poháněné škálovatelnou řadou procesorů Intel Xeon. Díky škálovatelnosti přinášejí nové procesory mimořádný nárůst výkonu, bezpečnosti, agility a efektivity.

Od 1. ledna do 31. března 2018 společnost Lenovo nabízí zdarma druhý procesor (1) pro vybrané servery ThinkSystem, které partner pro svého zákazníka zakoupí.

S druhým procesorem zákazníci získají:

K serveru je potřeba kromě druhé CPU koupit ještě alespoň:

  1. 3x paměť a druhý zdroj
  2. 1x paměť + 2x HDD

*Jak se může prodejní partner zúčastnit? *

Tato akce je k dispozici obchodním partnerům společnosti Lenovo
a vztahuje se na nákup od autorizovaných distributorů během platnosti kampaně. Chcete-li využít této akce, dejte vědět vašemu distributorovi při další objednávce. Další informace získáte u distributora společnosti Lenovo nebo od svého obchodního zástupce.

*Akce se vztahuje na servery: *

Nezapomeňte na program Attach CPU 2 Win!

S akcí CPU ZDARMA získáte druhý procesor zdarma, a navíc společně s akcí Attach CPU 2 Win získáte dodatečnou slevu v hotovosti až do výše 50 dolarů za každý druhý procesor připojený k serveru Lenovo!

Požádejte nyní na attachcpu2win.com

Požádali jste už o své body LEAP? Neváhejte!

Navštivte lenovoleap.com ještě dnes.

Společnost Lenovo si vyhrazuje právo kdykoli změnit nebo zrušit tento program.

Exit mobile version