TV aplikace a další technologické vychytávky na konferenci TV CON

Konference o nejnovějších televizních technologiích TV CON 2013 vás seznámí s televizními aplikacemi, jejich vývojem a propojením televizí se stávajícími aplikacemi a službami.
Zajímáte-li se o vývoj aplikací a převážně o ty určené pro chytré televize, nebo se zkrátka chcete dozvědět více o nejnovějších televizních technologiích, přijďte se podívat na odbornou konferenci TV CON 2013.

Dne 7. března se v Konferenčním centru City v Praze můžete setkat s předními českými i zahraničními vývojáři a specialisty, kteří vás seznámí s novým světem televizních aplikací. Poradí vám, jak využít nové technologie nejen k podpoře vašeho podnikání, a představí své zkušenosti z vývoje a uplatnění televizních aplikací na trhu. Současně vám přiblíží i možnosti propojení televizí s již dostupnými aplikacemi a službami, o kterých jste možná ani nevěděli.

Témata konference budou soustředěna na oblasti komerčního využití aplikací pro chytré televize (SmartTV), na vývoj aplikací a jejich propojení s mobilními telefony. Pozornost bude věnována nejen aplikaci známé pod zkratkou HbbTV, bude se hovořit také o potenciálu GoogleTV, trendech v oblasti IPTV, OTT, multiscreen a dalších tématech souvisejících s přiblížením multimediálního obsahu konzumentům televizní zábavy. Ve čtyřech vzájemně se doplňujících blocích čekají na účastníky kromě přednášek také panelové diskuze s prostorem pro dotazy a praktické workshopy s ukázkami. Během konference budou prezentovány nové produkty a technologie významných společností z oboru.

Z programu vybíráme následující témata workshopů a přednášek:

Dva roky zkušeností ve vývoji televizních aplikací
Jak napsat aplikaci, která funguje (téměř) na všech televizích, a jak na vývoj cross-platform aplikací na webkitu ve svém workshopu ukáže Petr Mazanec a Daniel Regéci ze společnosti Mautilus.

Xbox360 – ovládání, integrace s internetem

Štěpán Bechynský ze společnosti Microsoft vystoupí s praktickou ukázkou ovládání konzole Xbox360 pomocí technologie Smart Glass z mobilních telefonů a tabletů a ukáže integraci konzole s internetem.

Reálné zkušenosti z provozování HbbTV

Jaký byl první rok zkušebního vysílání HbbTV v České televizi řeknou zástupci tohoto média Pavlína Kvapilová a Jan Zeman.

Rozhlas v multimediální podobě

Co pro Český rozhlas znamená rychlý rozvoj nových technologií? Jak chce zaujmout internetovou generaci? A jak se vizualizace podepíše na rozhlasové digitalizaci? To prozradí analytik strategického rozvoje Českého rozhlasu – Filip Rožánek.

Další
podrobné informace o chystané konferenci, program
a seznam
přednášejících naleznete na
www.tuesday.cz.
Registrovat
se můžete
prostřednictvím online formuláře.

 Konferenci
TV
CON
pořádají
server Digizone.cz
a
společnosti Mautilus.
Hlavními
partnery akce jsou společnosti Seznam.cz
a Level3,
partnerem je společnost NanguTV.
Mediálně akci podporuje STRATEGIE. Akce se
koná za podpory Jihomoravského
Inovačního Centra
.

Exit mobile version