Norimberk hostí IT bezpečnostní konferenci IT-SA

Více než čtyři stovky vystavovatelů se účastní největšího evropského setkání zaměřeného na IT bezpečnost IT-SA 2015, který se právě koná v německém Norimberku. Hlavní přednášku bude mít ve středu 8. října prostřednictvím telekonference Edward Snowden.

Hlavním tématem konference IT-SA je ukázat, jakými bezpečnostními řešeními a službami se může v oblasti IT vyzbrojit podniková sféra. Jedná se například o ochranu před novými formami útoků, záchranu dat, bezpečný přístup k síti, optimalizaci podnikového IT a poznatky z výzkumu a akademické sféry. Zvláštní výstavní plochy jsou věnovány datovým centrům, správě identity a přístupu, startupům a vysokým školám.

Na 250 přednášek je rozděleno do tří fór – technika, management a IT bezpečnost. K nejpopulárnějším přednáškám přitom patří živé ukázky hackingu. Včera se v auditoriu IT bezpečnosti například diskutovalo o ochraně před fyzickými útoky, topten případů porušení bezpečnosti a zpřísněné bezpečnostní požadavky v prostředí výpočetních center.

IT-SA se od roku 2009 vypracovala na jednu z nejdůležitějších evropských událostí v oblasti IT bezpečnosti. Z České republiky se na letošním ročníku IT-SA prezentují ČVUT, ElcomSoft, ICT Alliance, Invea-Tech a Network Security Monitoring Cluster.

Na místě pro vás připravujeme další podrobnosti.

Exit mobile version