Veletrh it-sa bude letos opět větší

It-sa se dál rozrůstá a opět letos v německém Norimberku nabídne příležitost se informovat o novinkách v oboru. Na desátém ročníku veletrhu od 9. do 10. října 2018 se očekává přibližně 700 vystavovatelů. Přednášková část přinese 350 odborných příspěvků. Vystoupí mimo jiné expertka na zabezpečení IT Paula Januszkiewicz, která ukáže, jak se firmy a organizace mohou chránit před častými typy útoků hackerů a počítačových zločinců.
Paula Januszkiewicz se ve své keynote během třetího dne veletrhu, ve čtvrtek 11. října, zaměří na to, jaká zranitelná místa a časté nesprávné konfigurace v komplexních IT infrastrukturách ohrožují důvěrnost, integritu a disponibilitu dat. Identifikuje možné vstupní brány pro špionáž nebo sabotáž a poskytne tipy pro efektivní zlepšování zabezpečení IT ve firmách a organizacích.

Vysvětlí mimo jiné, jak si cloudové služby jako například Office 365, Azure nebo Amazon Web Services stojí co do bezpečnosti, a odpoví na otázku „Kdy se z bezpečnostního hlediska vyplatí přenést služby do cloudu?“

Polka Paula Januszkiewicz patří mezi nejvýznamnější světové experty v oblasti zabezpečení IT. Jako zakladatelka a ředitelka společnosti CQURE Inc. sdílí své know-how s komunitou odborníků na zabezpečení IT a radí klientům po celém světě. Januszkiewicz získala ocenění Enterprise Security MVP (Microsoft Most Valuable Professional) a je jedním z mála lidí na světě, kteří mají přístup ke zdrojovému kódu systému Windows. Byla přední řečnicí na známých oborových a vývojářských konferencích, mimo jiné v USA, v Asii a na Blízkém východě. Na veletrhu it-sa 2018 Paula Januszkiewicz ukáže, jaké formy útoků hackery a jiné kybernetické zločince (téměř) vždy dovedou k cíli – a jak se před nimi firmy a organizace mohou chránit.

„Na it-sa 2018 očekáváme přibližně 700 vystavovatelů. Na norimberském veletrhu it-sa se tak letos opět sejde víc odborníků na zabezpečení IT a výstaviště se stane domovem IT security,“ vysvětluje při pohledu na aktuální stav registrací Frank Venjakob, výkonný ředitel veletrhu it-sa v pořádající společnosti NürnbergMesse. Množství rezervací od nových vystavovatelů, nárůst podlahové plochy stánků a vysoká poptávka ze strany mladých firem jsou příčinou toho, že rezervovaný prostor je už dnes větší než při posledním ročníku.

Exit mobile version