Veletrh it-sa letos opět větší

Na největším evropském veletrhu zabezpečení IT v německém Norimberku se od 10. do 12. října očekává více než 580 vystavovatelů s tím, že mězinárodní účast roste. O aktuálních tématech budou informovat čtyři otevřená fóra. Keynote bude mít bývalý mluvčí Wikileaks.
Ve dvou halách na největším evropském odborném veletrhu zabezpečení IT ve Veletržním centru Norimberk budou prezentovat hardware, software i služby pro profesionální uživatele. K vrcholům akce budou patřit tři zahraniční společné stánky a rozsáhlý doprovodný program čítající přibližně 320 přednášek. Den před zahájením veletrhu startuje čtyřdenní program Congress@it-sa.

S výrazným nárůstem na více než 580 očekávaných vystavovatelů ze 23 zemí (2016: 489 vystavovatelů z 19 zemí) pokračuje it-sa v expanzi a poprvé se uskuteční v halách 9 a 10.

Úhrn svého know-how v oblasti kybernetické bezpečnosti na veletrhu it-sa poprvé představí formou společného stánku hned tři země. Vedle Francie, jednoho z nejvýznamnějších obchodních partnerů Německa, se společně budou prezentovat také vystavovatelé z Česka a firmy z Izraele. Seznam přihlášených zahrnuje firmy z Evropy a dále také například z USA, Ruska, Kanady nebo Japonska.

Oblíbená fóra na veletrhu it-sa jsou letos se čtyřmi pódii a přibližně 320 body programu ještě obsáhlejší než v předchozích letech. V obou halách přednesou experti informace o razantním vývoji v odvětví IT security. Zatímco na fórech T9 a T10 budou v popředí stát technické aspekty, příspěvky na fórech M9
a M10 se budou zaměřovat na management. O svých řešeních budou informovat také mladé firmy vystavující na speciální ploše Startups@it-sa.

Vyhrazené přednášky a diskuze pod názvem „it-sa insights“ se budou kromě toho zabývat aktuálními tématy, jako je umělá inteligence nebo obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů.

„Jsme připraveni na opravdový rozjezd digitální revoluce?“ Svou odpověď na tuto otázku přednese technologický aktivita a bývalý mluvčí WikiLeaks Daniel Domscheit-Berg, který se v letech 2007 až 2010 podílel na budování WikiLeaks.

Exit mobile version