Veletrh SPS IPC Drives 2015 pro elektronickou automatizaci

Od 24. do 26. 11. 2015 se v Norimberku koná mezinárodní odborný veletrh SPS IPC Drives 2015 zaměřený na elektrickou automatizaci a systémy a komponenty. Přes 1 600 vystavovatelů z tuzemska i zahraničí, mezi nimi všichni klíčoví hráči branže, budou mezinárodnímu odbornému publiku prezentovat produkty a řešení i technologie určující budoucí směr vývoje.

Silné zastoupení České republiky

Z celkového počtu 56 787 návštěvníků v roce 2014 přijelo 1 441 (2013: 1 529) návštěvníků z České republiky. Tím se Česká republika s 10,9 % dostává opět na druhé místo, pokud jde o podíl návštěvníků ze zahraničí. Na straně vystavovatelů se Česká republika řadí na sedmé místo zemí původu vystavovatelů.
Z českých vystavovatelů jsou pro rok 2015 přihlášeny firmy Atas elektromotory Náchod, BV elektronik, Czech Trade, Del, EM Brno, Exmont – Elergo, Iconics Europe, Isoma, Labara, ProPs, PZK Brno, Scada Servis, Silent-Czech, Sopo, TES Vsetín, Tesla Blatná, TG Drives, TOS Znojmo a VUES Brno. Ze Slovenska budou vystavovat ICS Industrial Cables Slovakia a Spinea.

Thomas Philipp Haas (Nürnberger Messe), Sylke Schulz-Metzner (Messago), Ahmet Kaya (Messago)

„Industrie 4.0 Area” v hale 3A

V hale 3A na ploše „Industrie 4.0 Area“ mají návštěvníci možnost získat rozsáhlé informace o „Průmyslu 4.0“ – nepřetržitě digitalizované produkci propojené do sítě.

Rámcový program

Na fórech v hale 3 budou probíhat odborné přednášky a pódiové diskuse k aktuálním tématům branže. U společných stánků v hale 4A bude „AMA Zentrum für Sensorik, Mess- und Prüftechnik“ (AMA centrum pro senzoriku, měřicí a zkušební techniku), a dále „Průmyslové zpracování obrazu“ svazu VDMA, a v hale 10 bude k vidění „Wireless in automation“ (bezdrátová řešení v automatizaci). Pro řešení individuálních úkolů automatizace jsou pro odborné návštěvníky připraveni k dispozici osobní odborné rozhovory.

Příjezd a pobyt

Otevírací časy veletrhu jsou v úterý a ve středu od 09:00 hod. do 18:00 hod. a ve čtvrtek do 17:00 hod.

Díky jízdence na veletrh nabízené německými drahami a spolupráci s leteckou dopravou mohou návštěvníci cestovat do Norimberku za zvýhodněných podmínek. Na adrese sps-exhibition.com lze provádět rezervace, zaregistrovat se a obdržet denní vstupenku zdarma, nebo si přečíst veškeré důležité informace o veletrhu.

Exit mobile version