Víte, jak vyřešit hlavolamy služby Active Directory?

Zdroj: Pixabay

Výhradní distributor řešení ManageEngine pro český a slovenský trh, společnost MWT Solutions, připravuje webinář se zaměřením na jednoduchou a efektivní správu Active Directory.

Jste IT administrátor, který se denně potýká s více či méně náročnými výzvami služby Active Directory? Nechcete trávit čas s neustále stejnými úkoly? Potřebujete mít jasný přehled o tom, co se ve Vašem prostředí děje? Chcete zefektivnit práci IT specialistů? Možná jste našli řešení!

Udělejte si hodinovou přestávku od každodenní práce a zjistěte, jak v budoucnu ušetřit více času a také peněz. Musíte mít pouze připojení k internetu, zaregistrovat se a následně se k připojit webináři. Naši specialisté Vám předvedou jak efektivně, bezpečně a ekonomicky spravovat IT prostředí pomocí nástrojů od značky ManageEngine.

Co bude obsahem webináře?

…a mnohem více!

Webinář začíná 12. května 2021 ve 13:00, ale pokud jej zmeškáte, bude k dispozici jeho záznam.

Chcete se dozvědět více?

Registrace

Více o řešení:

AD360 je integrovaný balíček pro identity and access management (IAM). Zaštiťuje celou rodinu produktů pro Active Directory, Exchange servery i Microsoft 365. Od správy uživatelů, přes uživatelský reset hesla, monitorování změn v Active Directory, až po jednotné přihlašování (SSO) do podnikových aplikací, to vše Vám AD360 umožní provádět z jednoho uživatelského rozhraní.

ADManager Plus obsahuje nespočet různých funkcí, například vytváření účtů na základě šablon a pravidel, více úrovňové workflow, delegaci správy jednotlivých organizačních jednotek i uživatelských skupin, pokročilé volby hromadné správy i možnost napojení Microsoft 365. Velká výhoda je, že tyto funkce nevyžadují znalost PowerShell ani vyšší oprávnění doménových účtů. O takovýchto funkcích si mohou nativní nástroje nechat jenom zdát.

ADAudit Plus nabízí monitoring v reálném čase, budete tak mít kompletní přehled „Co? Kdo? Kdy? a Kde?“ provedl. Nástroj nabízí sledování změny objektů Active Directory, aktivitu přihlášení a odhlášení každého uživatele, získáte přehled o dění na sdílených úložištích, souborových clusterech i NAS, budete mít pod kontrolou integritu souborů, zařízení USB, použití PowerShellu a mnohem více.

Exit mobile version