VMware přichází s prací odkudkoliv

Zdroj: Pexels

Podle společnosti VMware se způsob, jakým pracujeme, navždy změnil. A dnes, když přední firmy poznaly výhody práce na dálku, chtějí s touto možností pracovat a rozvíjet ji dále. Chtějí fungovat skutečně distribuovaně se zaměstnanci pracujícími odkudkoli. VMware na tento posun reaguje řešením VMware Anywhere Workspace, jehož smyslem je pomoci firmám umožnit svým zaměstnancům komfortnější a bezpečnější práci odkudkoli na světě.

„Práce je to, co děláte, nikoli místo, kde to děláte. Firmy řeší, kde a jak jejich týmy budou spolupracovat a inovovat a musí se kvůli tomu nejen transformovat. Musí změnit způsob myšlení a vybudovat digitálně orientovanou kulturu, která staví uživatelskou zkušenost zaměstnance na první místo,“ říká Sanjay Poonen, provozní ředitel VMware. VMware Anywhere Workspace vybavuje dnešní zaměstnance potřebnými prostředky a odstraňuje třecí plochy, které existují mezi nimi a IT systémy. Zlepšuje celkovou zkušenost a poskytuje širší a účinnější zabezpečení. To vše s nižšími náklady a menšími nároky na provoz.

VMware Anywhere Workspace pomáhá:

VMware Anywhere Workspace spojuje tři řešení:

„Skutečně hybridní pracovní síla je taková, která je vybavená pro práci odkudkoli, prostřednictvím libovolné sítě a z jakéhokoli zařízení, bez kompromisů, co se týče produktivity práce. Ukazuje se však, že pro podniky je náročné dosáhnout tohoto ideálního stavu kvůli komplikovaným bezpečnostním postupům a nevyhovujícím technologiím,“ říká Adam Holtby, hlavní analytik společnosti Omdia. „Mají-li podniky optimálně podporovat a chránit hybridnější pracovní sílu kdekoli, musí zavádět nová řešení a postupy v oblasti bezpečnosti, řízení a produktivity práce. Právě to je podstatou nového řešení VMware, které má velký potenciál přispět k tomu, aby se tento dodavatel stal důležitým partnerem podniků, které se snaží uchopit budoucnost práce.“

Exit mobile version