Vyhořeli jste? Vyplavili vás? Nebo potřebujete kancelář pro svůj startup?

Co vznikne, když se spojí globální poskytovatel flexibilních pracovišť a mezinárodní developerská skupina? V případě společností Regus a HB Reavis bylo výsledkem oznámení o otevření celkem 974 m2 nových kancelářských ploch třídy A v administrativním komplexu River Garden II/III v Praze 8 v Karlíně.
Levnější a lepší alternativa kancelářských hubů

Jednací místnosti, kanceláře a business lounge Regus jsou lepší alternativou i pro startupy, které jinak většinou sídlí v tzv. hubech. Jednak je v jednacích místnostech a kancelářích větší soukromí než v open-spacu hubů, jednak je Regus mnohdy i levnější. Například měsíční vstup do kterékoliv business lounge stojí 350 Kč bez DPH.

Osmnáct milionů partnerských hotspotů Wi-Fi

Součástí služeb business center Regus je i jednotné přihlášení do Wi-Fi, která je v ceně. Zázemí s občerstvením – kávou, čajem apod. je samozřejmostí a také v ceně.

Kromě toho má ještě Regus partnerskou síť po celém světě, která stejným způsobem obhospodařuje Wi-Fi 18 milionů hot-spotů – na letištích v hotelích apod. Není výjimkou, když se zákazník Regusu ubytuje v hotelu, kde je Wi-Fi zpoplatněna, ale než se stačí začít přihlašovat, jeho zařízení mobil, notebook apod. se automaticky samo přihlásí do partnerské sítě Wi-Fi, a bezplatně, resp. v ceně pronájmu služeb Regus.

„Bezplatnou „ochutnávku“ jednacích místností do kteréhokoliv business centra Regus – v Ostravě, Brně nebo Praze si můžete objednat zde. Nabídka platí pro čtyři osoby do jednací místnosti na den. Pošleme vám bezplatný voucher.

Regus, moderní kancelář

Už devět kancelářských center v ČR

Regus tak v České republice aktuálně provozuje devět business center, a to v Praze (tj. Nové Butovice, Anděl, Pankrác, I. P. Pavlova, Klimentská (Petrská), Burzovní palác za OD Kotva a nejnovější River Garden v Karlíně), dále v Brně a Ostravě. Otevřením centra v komplexu River Garden rozšířil Regus svou síť business center o perspektivní oblast s vysokou hustotou obchodních společností. Nyní mají zákazníci Regus možnost využívat sedmi plně vybavených, reprezentativních center v Praze k práci či ke schůzkám s obchodními partnery, a tím zvládnout narůstající nároky na flexibilitu své práce.

Regus je celosvětovým poskytovatelem flexibilních pracovišť. Síť, kterou tvoří více než 2 600 business center ve 106 zemích, poskytuje pohodlné, vysoce kvalitní a plně vybavené prostory, ve kterých mohou lidé pracovat podle potřeb po dobu pár minut či po mnoho let. Společnosti jako např. Google, Toshiba a GlaxoSmithKline zvolily řešení od společnosti Regus, aby měly potřebnou flexibilitu pro svou každodenní práci i pro celkový rozvoj firmy. V České republice se nachází devět center společnosti Regus. Více na www.regus.cz.

„Tímto krokem reagujeme na rostoucí poptávku zákazníků po našich business centrech v Praze a další vhodné lokality budeme přidávat i v následujících letech,“ uvedl Karel Pelán, ředitel společnosti Regus v České republice, „nachází se v rychle se rozvíjející čtvrti Karlína, kde sídlí početná business komunita.“

HB Ravis připravil v business centru River Garden II/III celkovou pronajímatelnou plochu více než 25 tisíc metrů čtverečních. Stal se největším kancelářským komplexem, který byl dokončený loni v hlavním městě. V současné době už je téměř plně pronajato řadou prestižních nájemců – například společnostmi Philips, JCDecaux, NCR nebo Hills.

Exit mobile version