Nové modely tiskáren se zaměřují na chytrost

Japonské společnosti Kyocera a OKI uvádějí na český trh nové modely svých zařízení, které ukazují směr, jímž se oblast kancelářského tisku bude ubírat. Důraz přitom už není kladen jen na tiskové a pořizovací náklady, ale nově na chytré a moderní funkce včetně napojení na elektronické workflow, což má přispět k vyšší produktivitě v kanceláři.
Kyocera ECOSYS

Kyocera uvedla na trh multifunkční zařízení ECOSYS M5526cdw a tiskárnu ECOSYS P5026cdw, které mají za cíl obohatit chytré kanceláře zařízením vybaveným Wi-Fi připojením s rozšířenou funkcionalitou. Tyto kompaktní tiskárny a multifunkční zařízení jsou určeny jak pro malé pracovní skupiny, tak i pro domácí uživatele. Nabízejí inovativní technologii toneru, vysoké rozlišení tisku, komponenty s dlouhou životností a nízké náklady na vytištěnou stránku.

Kyocera ECOSYS M5526cdw

Řada M5526cdw poskytuje díky rozlišení 1200 dpi vysokou kvalitu tisku, která je potřebná pro profesionální dokumenty s důrazem na kvalitní barevný výstup. Díky nové technologii toneru je barevné spektrum rozšířené a vytváří tak živé a výrazné barvy. Wi-Fi je integrována standardně spolu s podporou všech běžných mobilních tiskových aplikací včetně Apple AirPrint, Mopria a Google Cloud Print. Tato řada zahrnuje aplikaci pro mobilní tisk, mobilní skenování a pokročilé tiskové úlohy. Mezi další funkce patří duální skenování, předinstalované tonery a intuitivní 4,3 palcový ovládací panel.

OKI MC573

Barevná multifunkční tiskárna OKI MC573 je zástupcem zcela nové generace tiskových zařízení od specializované japonské značky OKI. Přináší rychlý a kvalitní tisk, dotykový ovládací panel, rozlišení 1 200 x 1 200 dpi a flexibilní manipulaci s médii. Profesionální kancelářský A4 model OKI MC573 umožňuje prostřednictvím nastavitelného 7palcového dotykového displeje a otevřené platformy sXP (smart Extendable Platform) využít nové postupy pro tisk, kopírování či skenování s cílem zvýšit efektivitu práce v kanceláři pomocí omezení časově náročných procesů.

Zařízení OKI MC573 využívá nový výkonný tiskový modul umožňující produkovat 30 stran za minutu barevně i černobíle a tiskovou kvalitu 1 200 x 1200 dpi. První stránka je vytištěna již za 7,5 sekundy. Přístup k dokumentům chrání nové funkce jako Private Print a volitelná funkce Card Release. Funkce Wireless Direct nabízí současné připojení kabelové i bezdrátové sítě a síť Gigabit Ethernet zaručuje snadný přenos velkých souborů. Zařízení je kompatibilní s mobilním tiskem Apple Airprint a Google Cloud Print 2.0.

OKI MC573

Díky otevřené platformě sXP a integrovanému softwaru SENDYS Explorer jsou inteligentní multifunkční tiskárny OKI ideální pro zavedení digitálních pracovních postupů. Součástí bezplatné výbavy je také OCR software ABBYY Fine Reader 12 Sprint. Zařízení lze snadno připojit k jiným zařízením či softwarovým aplikacím jiných dodavatelů, jako jsou PaperCut, Drivve Image, Ringdale FollowMe nebo YSOFT SafeQ. Softwarovým vývojářům je rovněž k dispozici sada pro vývoj softwaru umožňující rychlý vývoj řešení na zakázku.

Chytrá multifunkční tiskárna OKI MC573 má po bezplatné registraci zařízení rozšířenou záruku na 3 roky, navíc se servisem přímo u zákazníka.

Exit mobile version