Western Digital do datacenter i menších kanceláří

Společnost Western Digital se svojí nedávno zakoupenou firmou SanDisk představily kolekci úložných zařízení pro ukládání velkých objemů dat, a to jak v datacentrech, tak malých kancelářích i doma.

Točivé disky WD pro big data

WD rozšiřuje produktovou řadu HDD disků WD Gold o model s kapacitou 12 TB. Tyto pevné disky jsou určeny pro náročné aplikace v segmentu big data. Nové HDD WD Gold s vysokou kapacitou poskytují řešení pro celou řadu podnikových a cloudových aplikací.

SSD 3D NAND pro průmysl i hráče

WD 3D NAND

Dále jako první představila SSD disk, který využívá technologie 3D NAND se 64 vrstvami. Tento technologický milník umožní dodávat na trh nové disky SSD s nižší spotřebou i vyšším výkonem a vyšší odolností a kapacitou., jako například SSD disky WD Blue SATA s technologií Western Digital 3D NAND Tato produktová řada oslovuje počítačové nadšence, systémové integrátory a resellery. SSD disky WD Blue 3D NAND SATA se vyznačují ve své třídě nejlepší hodnotou MTTF, která dosahuje 1,75 milionů hodin. Disky mají certifikaci laboratoře WD Functional Integrity Testing Lab (F.I.T. Lab). Navíc mohou uživatelé zdarma stáhnout ovládací nástroje a aplikace Acronis True Image, klonovací software WD Edition a software pro ovládací rozhraní WD SSD Dashboard, které zajistí stálý výkon, monitorování kapacity disku a aktualizace firmwaru. Disky SanDisk Ultra 3D, rovněž s touto technologií, jsou určeny také pro zvýšení výkonu herních a multimediálních počítačů.

Tyto disky cílí na počítačové hráče a kreativní nadšence, kteří chtějí vylepšit své počítače. SSD disky SanDisk Ultra 3D jsou i pro jednoduché upgrady stávajících systémů. Disky poskytují vylepšenou odolnost a spolehlivost, eliminují prostoje při načítaní systému, snižují čas spouštění aplikací a zrychlují přenos dat. Navíc zajišťují chladnější a tišší provoz. SSD disky SanDisk Ultra 3D se vyznačují certifikovanou odolností proti otřesům a vibracím, a chrání tak obsah disku.

Do úložiště My Cloud Home přes internet z PC i mobilních zařízení

WD My Cloud Home

A konečně My Cloud Home je nové osobní úložiště, které posiluje možnosti uživatelů, jak mít plnou kontrolu nad dosud rozptýleným digitálním obsahem. Řešení My Cloud Home umožňuje uživatelům snadno sloučit do jednoho celku, na jednom centrálním místě, všechny fotografie, videa a další soubory ze všech chytrých telefonů, počítačů, USB disků, cloudových úložišť, ale i ze sociálních sítí. Uživatelé pak mohou pomocí internetového připojení prostřednictvím svých mobilních zařízení, jako jsou mobilní telefony, tablety či notebooky, k takto uloženým datům přistupovat, pracovat s nimi a sdílet tento digitální obsah s rodinou nebo přáteli.

Externí disk My Book Duo

WD MyBook Duo

Nové externí desktopové úložiště disk My Book Duo bylo navrženo tak, aby poskytlo profesionálům ale i běžným uživatelům úložnou kapacitu, kterou potřebují pro neustále rostoucí digitální obsah a pro své knihovny digitálních médií. My Book Duo nabízí výkon, který umožňuje malým firmám držet krok s vysokým tempem podnikatelského prostředí. Toto úložiště s možností nastavení RAID, vysokou kapacitou a rychlostí přenosu dat má schopnost zálohovat na jednom místě ohromující množství fotografií, videa, hudebních souborů a důležitých dokumentů a současně poskytovat uživateli kompletní kontrolu nad tímto digitálním obsahem.

Paměťová karta microSDXC s nejvyšší kapacitou na světě

Tým Western Digital představuje paměťovou kartu SanDisk Ultra microSDXC UHS-1 s kapacitou 400 GB

Dále představila paměťovou kartu SanDisk Ultra microSDXC UHS-I 400 GB, kartu formátu microSD s nejvyšší kapacitou na světě. Společnost Western Digital tedy dva roky po uvedení microSD karty SanDisk s rekordní kapacitou 200 GB zdvojnásobila kapacitu u karty shodného formátu. Nová paměťová karta značky SanDisk reaguje na vývoj a potřeby dnešního světa, který je plný mobilních technologií, a poskytuje uživatelům svobodu zachytit, uložit a sdílet fotografie, videa a další dokumenty a aplikace a přistupovat k nim v režimu offline. To vše bez problémů, které způsobují kapacitní limity stávajících paměťových karet.

Exit mobile version