Zebra ocenila nejúspěšnější prodejce Acronis

Aktuální nabídku Acronis a novinky v řešeních zálohování a obnovy představila zhruba třiceti partnerům společnost Zebra systems v polovině ledna 2016 ve Velkých Bílovicích na Moravě. Česká republika si stojí ve využívání produktů Acronis nejlépe v regionu CEE, a to i díky lokalizaci nabízených produktů. Slevy ve výši až 25 % do konce března 2016 mají podpořit zájem o zálohování.
Zálohovací software Acronis je na trhu už od roku 2002 a je nejprodávanějším produktem tohoto druhu v českém jazyce na trhu. Důraz klade na backup and recovery a potenciál vidí i v cloudových službách. Do cloudových řešení proto hodlá Acronis v letech 2016-2017 výrazně investovat.

Slevy do konce března 2016

Snad nejzajímavější a nejpříjemnější zprávou je, že Acronis dává do 31. 3. 2016 slevy, a sice 20 % na Acronis Backup Server for PC, 20 % na Acronis Backup Advanced a 25 % na Acronis Advanced Universal Licence. Zejména menší až středně velké podniky (SMB) by si této nabídky měly všimnout, protože například podle analytické agentury IDC až 70 % z nich doposud vůbec nezálohuje.

Zdeněk Bínek, ředitel Zebra systems a zastoupení Acronis pro Českou republiku a Slovensko

Acronis dodává svůj zálohovací software ve dvou řadách, a sice Acronis Backup s primárním zaměřením na menší až středně velké firmy (zálohy PC, Windows Server, Linux Server) a Acronis Backup Advanced pro větší firmy (PC, Windows Server, Linux Server, a dále SQL Server, Exchange, VMware a Hyper-V).
Acronis podporuje šest nejpoužívanějších virtualizačních platforem a zálohování virtuálních strojů bez agenta i s agentem. Zabezpečení je zajištěno AES a SSL, dále má čtyři stupně komprese a deduplikaci. Umí obnovit stav i na holé železo – na prázdný disk obnoví celý stroj do plně funkčního stavu, přičemž není nutno instalovat operační systém. Acronis Active Restore umožňuje bootovat už po chvíli, kdy jsou obnoveny základní funkce Windows.

Řešení pro poskytovatele služeb

Acronis Backup Cloud je řešení vhodné pro poskytovatele služeb a umožňuje kombinaci lokálního i cloudového zálohování. Umožňuje tvorbu souborových a diskových obrazů pro kompletní zálohu. Podporuje dálkovou správu i updaty, takže technici nemusejí kvůli každému případu dojíždět za zákazníky. Acronis Backup Cloud je jednoduchá, flexibilní metoda pro off-site zálohování, a je srovnatelná s nabídkou nadnárodní konkurence (T-Mobile,Forpsi).

Nástroj pro sdílení podnikových dat

Sdílení dat lze udělat buď bezpečně, nebo jednoduše. Řešením je Acronis Access, které lze nainstalovat za 15 minut a nakonfigurovat za den. Využívá jej například FBI a Ministerstvo zemědělství USA.

Vyhlášení nejlepších partnerů

Acronis prodává 100% přes partnery, a na setkání ve Velkých Bílovicích byli vyhlášeni ti nejlepší v různých kategoriích – CZ & SK Maintenance Partner of the Year 2015 (Net & Web Services), CZ & SK SOHO Partner (Economia) 2015, CZ & SK MSP Partner 2015 (Rackscale), CZ & SK Most Active Partner 2015 (ABB), v nejdůležitější kategorii CZ & SK Partner of the Year 2015 – na třetím místě Elso Philips Service, na druhém místě Notes CS, a celkovým vítězem se stal AutoCont.

Exit mobile version