Zebra s partnery GFI v Mikulově

Společnost Zebra systems, distributor s přidanou hodnotou, uspořádala první setkání roku 2018 s partnery prodávající produkty americké firmy GFI. Pro GFI byl rok 2017 rokem akvizicí a změn.

Pavol Golha, VP Kerio pro region, Zdeněk Bínek, Zebra systems

GFI historicky nabízí řešení pro ochranu a archivaci e-mailů, ochranu sítí a koncových bodů, správu událostí a faxový server. V lednu 2017 GFI koupila firmu Kerio, která zase dodává mailový server KerioConnect, zabezpečení sítě KerioControl a a podnikový telefonní systém KerioOperator, protože tyto produkty a řešení se dobře doplňují. V dubnu 2017 ještě přibyla akvizice společnosti Exinda, která dodává Exinda Network Operator, řešení pro zlepšení a zrychlení síťového provozu nastavením prioritizace aplikací. Řešení Exinda si stojí svojí funkčností a určením trochu výš než KerioConnect, typicky pro středně velké podniky až midrange.

Kvůli celkovému růstu společnosti GFI byli najati nový obchodní inženýr Josef Kačala, manažer technické podpory Jan Březina a další dva agenti pro technickou podporu.
Nový ceník kvůli plánované další akvizici ještě není, protože v současné době má GFI k dispozici 14 produktů a plánují se akvizice další společnosti. Pro partery je k dispozici softwarová knihovna, kterou budou mít k dispozici.

Prodejní partneři produktů GFI a Kerio

V produktech GFI došlo k řadě vylepšení, například ohledně podpory Mac OS v GFI LanGuard 12.3, rychlejším indexování a prohledávání a řízení kvality a správy v GFI Archiver 12.3, to samé v KerioConnect 9.2.6. Už vloni byla oznámena změna v licencování, například GFI Archiver má v minimální verzi licenci pro 25 uživatelů, dá se však použít pro archivaci veškerých dat a schránek, včetně pošty Gmail a Yahoo.

Co se týče podpory, společnost GFI otevírá systém pro správu hlášení a požadavků (ticketing) pro otevření ticketu, a sice na portálu https://www.gfi.com/support/technical-support-form a podporu v češtině nebo slovenštině na telefonní lince +420 228 886 583.

Na závěr setkání distributor Zebra systems vyhlásil nejlepší prodejní partnery GFI a Kerio, kterými jsou:

Distributor Zebra systems podporuje svoje prodejce prostřednictvím PR, setkání se zákazníky a partnery, zákaznickými průzkumy a aktivitami na sociálních sítích.

Exit mobile version