Zebra Systems představila novinky u GFI

Distributor Zebra Systems pozval svoje zákazníky a prodejní partnery na setkání, aby jim společně se zástupci GFI prezentovali novinky, mj. software One Connect kombinující komunikační a bezpečnostní funkce nebo bezpečnostní řešení One Guard.
GFI je mezinárodní společnost, která vyráběla původně komunikační software, později i bezpečnostní software. Produkty jsou dostupné pouze prostřednictvím prodejních partnerů v distribuční síti. Zebra Systems je kromě produktů GFI také výhradním distributorem zálohovacího softwaru Acronis, který funguje jak on-premise, tak v cloudu.

Produkty GFI

GFI má v současné době řadu softwarových produktů pro komunikaci a bezpečnost sítí:

GFI MailEssentials – řešení pro antispamovou a antivirovou kontrolu e-mailů, včetně kontroly obsahu a díky podpoře až pěti antivirových jader i ochranu proti spamu a dalšímu malwaru včetně ochrany proti zero-day attacks.

GFI MailArchiver – centrální úložiště pro kompletní e-mailovou komunikaci v jednom místě přístupném z internetu.

GFI WebMonitor – poskytuje nástroje potřebné k monitorování, blokování a antivirové kontrole obsahu, ke kterému zaměstnanci přistupují k internetu.

GFI LanGuard – umožňuje snížit celkové náklady na vlastnictví díky spojení skenování, patch managementu a auditu sítě do jednoho nástroje.

GFI EndPoint Security – snižuje riziko úniku dat a dalších škodlivých aktivit přes přenosná paměťová zařízení, zabraňuje riziko zanesení virů a nepovoleného softwaru do sítě, dokáže zařízení blokovat na základě ID, sériového čísla, typu souboru a fyzického portu, přidělit dočasný přístup k zařízení na stanovenou dobu a aplikovat politiky na všechny počítače na pár kliknutí.

GFI EventsManager – sleduje všechny události na jedné konzoli a analyzuje bezpečnostní události v reálném čase, detekovat bezpečnostní incidenty, detailně je vyhodnotit a vyvodit zodpovědnost, sbírat události přes WAN do centrální databáze s možností automatické archivace všech událostí do souboru, má pokročilé možnosti filtrování událostí a umožňuje vytvoření pravidla na kliknutí, včetně odstranění „šumu“ a nedůležitých událostí, které tvoří jejich velké procento, a také plánování reportů a jejich automatická distribuce e-mailem.

GFI FaxMaker – faxový server, který činí z odesílání a přijímání faxů efektivní, snadný a levnější proces.

Zdeněk Bínek, ředitel Zebra Systems, Marie Baranová, Zebra Systems

Novinky od GFI u Zebra Systems

První novinkou u GFI je cenotvorba, u které došlo ke světové interní externí a korekci na základě analýzy. Cílem bylo zaměřit se na segment SMB, který tvoří pro GFI 65 % zákazníků; pod pojmem SMB chápe GFI firmy s 25 až 100 uživateli. GFI má také novou webovou stránku www.gfi.com, nové metody generování obchodních případů a nové řady Top line produktů.

Druhá polovina roku 2016 má přinést produkt One Connect (původně One Mail) s více funkčnostmi; očekávaný příchod je ve třetím čtvrtletí 2016. Zajišťuje mj. kontinuitu e-mailu, bezpečnost, archivaci a šifrování.

One Guard má zase přijít v plánované beta-1 verzi (28. 6. 2016), bude vybaven antivirovými službami, asset trackingem, jednotným patch managementem a centrální správou. Podporuje on-premise cloud a jde o hybridní platformu s centrální konzolí pro všechny služby, které poskytují GFI Services.

Další novinky jsou i v produktech LanGuard a MailEssentials, ten také ve třetím čtvrtletí.

Exit mobile version