Získejte další 2GB na Google Drive zcela zdarma

Google tento týden oznámil, že za určitých podmínek poskytne uživatelům své cloudové služby další 2 GB prostoru. Co je tedy pro získání místa navíc potřeba udělat?

Google nabídl místo navíc na Google Drive na počest „dne bezpečnějšího internetu“, což je projekt, který začal v roce 1999 a je spolufinancován Evropskou unií. „Pokud provedete do 17. února bezpečnostní kontrolu, poskytneme vám už na vždy navýšení vašeho místa na Google Drive o 2 GB,“ napsal na oficiální blog Googlu v úterý Alex Vogenthaler s tím, že nabídku nemohou využít uživatelé Google Apps for Work a Google Apps for Education.

Google standardně bezplatně poskytuje 15 GB místa na disku, přičemž dalších 100 GB je možné dokoupit za 1,99 dolarů měsíčně a 1 TB vyjde na 9,99 dolarů měsíčně. V rámci bezpečnostní prověrky zmíněné na blogu Googlu musejí uživatelé zkontrolovat: své telefonní číslo, e-mailovou adresu a bezpečnostní otázku, která je využívána pro obnovení kontroly nad potenciálně napadeným účtem na Googlu; svou aktivitu při přihlašování ke svým účtům v nedávné minulosti a aplikace, jimž dříve umožnili přistupovat k informacím o svém účtu. Mezi tyto aplikace patří Gmail, Chrome a aplikace třetích stran.

Vogenthaler uvedl, že 2 GB bonus bude přidán na účty uživatelů na konci tohoto měsíce. Pokud chcete s třífázovým bezpečnostním testem začít, klikněte sem.

Exit mobile version