ZONER představuje cloudy na špičkových platformách VMware a Microsoft

Virtuální servery s kompletní správou (skutečná VMS), Office 365, Java EE platformy nebo nadupaný výpočetní výkon. Pojďme si představit trumfy, které získáte díky cloudovému řešení od Zoneru.
Zoner jako jedna z mála společností nabízí své služby pomocí dvou virtualizačních platforem – VMware vSphere a Hyper-V od Microsoftu. Tím, že využívá výhod obou hlavních lídrů na trhu, umí splnit všechny náročné požadavky na požadované služby. Vše zaštítěno značkou Zoner, která u nás má historii a dobré jméno.

Nové stránky a kompletní nabídku naleznete na adrese www.zonercloud.cz.

Přehled služeb a jejich výhody

Technologie od Dellu a Cisco

Cloudové služby společnosti ZONER jsou provozovány na vysoce kvalitním hardware. Clusterové řešení datového pole je postaveno na hardware od firmy DELL, síťové prvky jsou od společnosti Cisco.

HW každého serveru kde VPS běží:

Celý systém je provozován v brněnských datacentrech, které jsou vzájemně propojeny optickými kabely. Dostatečná konektivita je dodávána od dvou nezávislých poskytovatelů a dosahuje rychlosti až 1000 Mbs. Vše je provozováno s cílem co největší eliminace jakýchkoliv výpadků.

Profi cloud na míru

Zoner umí přizpůsobit cloudové služby přesně na míru požadavkům a potřebám zákazníka. Výhodou je také stanovení předem konečné měsíční ceny na základě aktuální cenové nabídky a díky tomu lepší rozplánování budoucích nákladů.

 

Zoner
Cloud

Běžný
cloud

Dostupnost
99,99 %

v ceně

s příplatkem

Individuální
přístup

ano

ne

Zálohovaní

v ceně

s příplatkem

VPS – ideální pro multihosting CZ domén

Multihosting je hosting, který nabízí možnost využívat prostor virtuálního serveru pro více CZ domén a webových stránek. Obrovskou výhodou samostatného VPS je, že veškeré služby (domény CZ, webhosting, databáze, e-maily,…) jsou umístěny pouze na jednom serveru, což napomáhá rychlejším odezvám. Zároveň si můžete nastavit tolik prostoru, databází, emailů, kolik budou jednotlivé domény CZ využívat. Okamžitá registrace domény CZ, on-line editace záznamů (DNS, kontakty,…) a zabezpečení pomocí DNSSEC dělá z CZ domény a VPS serveru ideální kombinaci pro provoz webových služeb.

Požadujete-li virtuální server bez starostí, tedy s kompletní správou, administrátoři Zoneru se postarají o správnou funkci systému. Nainstalovaný Z-panel umožňuje jednoduchou administrativní správu CZ domén, webhostingu a e-mailů. Celý systém je odladěn na základě mnohaletých zkušeností při provozování webhostingu Czechia.com a používáním desítky tisíců zákazníků!

*TIP: Kromě univerzálního řešení je možná i individuální správa serverů podle požadavků na nastavení a funkčnost. *

Virtuální server bez správy je naopak určen zákazníkům, kteří si sami umí administrovat operační systém a vyžadují svůj dohled nad systémem. Samozřejmostí je přístup root přes SSH nebo administrátorský účet u Windows.

Doména CZ na českém cloudu

V České republice je aktuálně zaregistrováno přes 1,08 mil. českých domén a jejich obliba stále roste. Dokazují to statistiky na stránkách sdružení CZ.NIC, správce české domény. Pokud pro vaše domény CZ využijete český cloud (místo zahraničních poskytovatelů cloudových služeb), výrazně tím snížíte riziko dlouhé odezvy na serverech. Společnost ZONER software proto doporučuje pro vaše CZ domény využít cloudové služby od českých poskytovatelů, kteří využívají špičkové virtualizační platformy a technologie.
Více informací o cloudových službách na stránkách www.zonercloud.cz.

Exit mobile version