HPE rozšiřuje portfolio Alletra o nové služby pro ochranu souborů, bloků a dat

Zdroj: Pixabay

Nové služby postavené na HPE Alletra Storage MP nabízejí podle dodavatele intuitivní cloudové prostředí, vysoce výkonné škálovatelné úložiště a hybridní ochranu dat.

Společnost Hewlett Packard Enterprise představila nové služby pomáhající s uchováním a obnovou souborů a blokových úložišť po datových haváriích. Podnikům střední třídy poskytují škálovatelnou službu, pomáhají eliminovat datová sila, snížit náklady a komplikovanost při využívání, a navíc zlepšují celkový výkon zpracování dat.
Nové služby využívají flexibilní architekturu HPE Alletra Storage MP, takže organizacím přináší možnost ukládat, spravovat a chránit všechny typy dat z jedné platformy napříč hybridním cloudem. HPE Alletra Storage MP disponuje intuitivním cloudovým prostředím, které umožňuje transformovat správu životního cyklu dat.
Obecně se očekává, že objem generovaných dat v celosvětovém měřítku se do roku 2026 zdvojnásobí. Společnosti se přitom aktuálně potýkají s chaotickou řadou typů prostředí a datových protokolů, z nichž každý vyžaduje různé systémy podpory a správy, a proto narážejí na potíže se zálohováním, ochranou a obnovou dat, na kterých jsou v případě řízení svého podnikání závislé.
Aby společnost HPE pomohla organizacím překonat tuto noční můru, uvádí na trh nové modulární řešení, které je konfigurovatelné pro bloková nebo souborová úložiště. HPE Alletra Storage MP podporuje rozčleněnou infrastrukturu s více protokoly úložiště na stejném hardwaru, které lze z hlediska výkonu a kapacity nezávisle škálovat. Firmy mohou tuto jednotnou cloudovou platformu využívat k nasazení, správě a orchestraci služeb a datových úložišť bez ohledu na pracovní prostředí a protokol úložiště. Flexibilní HPE Alletra Storage MP nabízí lepší cenu za výkon a schopnost v budoucnu nákladově efektivně škálovat infrastrukturu na stejném hardwaru a zároveň chrání investice. Cloudové prostředí založené na AIOps poskytuje i možnost zřizovat a spravovat úložiště bez specializovaných dovedností.

HPE GreenLake vstupuje na trh File Storage a rozšiřuje Block Storage
Nová nabídka souborových a blokových úložišť, která využívá flexibilní architekturu HPE Alletra Storage MP, je k dispozici prostřednictvím HPE GreenLake.
HPE GreenLake pro File Storage poskytuje škálovatelné řešení urychlující zpracování datově náročných úloh prostřednictvím podnikového prostředí ve velkém měřítku, a to s datovou propustností stovek gigabajtů za sekundu. Spojením cloudového prostředí HPE GreenLake a software VAST Data vytváří vysoce odolnou službu navrženou ke škálování v objemu exabajtů.
HPE GreenLake pro Block Storage expanduje a nabízí cenově dostupné, výkonné a škálovatelné úložiště kritické třídy pro středně velké firmy. Nové úložiště je podle HPE první disagregované škálovatelné blokové úložiště zaručující 100% dostupnost dat. Je navrženo tak, aby firmám v případě kriticky provozovaných aplikací a smíšených úloh pomohlo dodržet SLA smlouvy.

HPE poskytuje integrovanou ochranu dat v hybridním cloudu
Platforma HPE GreenLake nyní podporuje jednotný přístup k zotavení systémů po případné havárii.
• HPE GreenLake pro Disaster Recovery prostřednictvím škálovatelného modelu SaaS s flexibilní fakturaci nepřetržitě chrání data a snižuje případné riziko prostojů. Řešení je postaveno na technologii Zerto, a tak poskytuje rychlé a flexibilní obnovení po jakémkoliv narušení pomocí jednoduchého sjednoceného, automatizovaného a orchestrovaného prostředí napříč virtuálními počítači.
• HPE GreenLake pro Backup and Recovery chrání on-premise cloudové úlohy, a to díky jednotné správě a katalogu dat napříč soukromými a veřejnými cloudovými úlohami. Poskytuje také orchestraci založenou na zásadách, vynikající efektivitu úložiště a fakturaci na základě potřeby poskytované prostřednictvím modelu SaaS.
K dispozici je i prostředí HPE Pointnext nabízející provozní podporu a vylepšující strategii organizací zaměřených na modernizaci dat a poskytnutí prvotřídní zákaznické zkušenosti. Složené je ze služeb určených k navrhování, nasazování a správě služeb a strategií a technologické podpory.

Exit mobile version