Lidé ve firmách: Lukáš Hrabal novou posilou T-Mobile a další novinky

V rubrice „Lidé ve firmách“ vám přinášíme nejžhavější informace o personálních změnách ve významných společnostech. Tentokrát přinášíme bohatou úrodu novinek ze společností Accenture, Colliers International, KOMIX, REDMEDIA a T-Mobile.
Accenture

Libor David

Libor David na pozici generálního ředitele společnosti Accenture v České republice nastoupil 1. února 2013, kdy ve vedení nahradil Maurizia Bariniho.

Libor David pracuje ve společnosti Accenture více než 20 let. Již třetím rokem zodpovídá za aktivity divize Finančních služeb Accenture v regionu Danubia, který zahrnuje Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Rumunsko. Na pozici generálního ředitele nahradil Maurizia Bariniho, který na této pozici v Accenture působil od roku 2000 a vzhledem ke svým dlouhodobým zkušenostem postoupil do role odborného konzultanta pro globální klientelu.
Vedení české pobočky Accenture je dobrou příležitostí, jak mohu zužitkovat mezinárodní zkušenosti v prostředí, které stále nabízí mnoho příležitostí k růstu. Zároveň věřím, že budeme i nadále schopni zvyšovat kvalitu poskytovaných služeb a spokojenost našich klientů,“ uvedl Libor David.

Libor David se podílel na řadě velkých a transformačních projektů v sektoru finančních služeb pro přední instituce ve střední Evropě a v USA. Vystudoval elektrotechniku na Českém vysokém učení technickém v Praze. Ve volném čase se věnuje s rodinou cestování, sportu a poslechu hudby.

Colliers International

Dagmar Zárubová

Společnost Colliers International oznamuje dvě nové posily do týmu v České republice. Dagmar Zárubová nastupuje jako Senior Associate v oddělení kancelářských prostor a John Newton je Associate Director v oddělení stavebního poradenství.

Dagmar Zárubová je držitelkou titulu MBA z Brno International Business School, která patří pod Notthingham Trent University ve Velké Británii. Před nástupem do týmu Colliers působila v pražské pobočce LEXXUS, kde byla zodpovědná za rozvoj residenčního portfolia. V Colliers International bude mít Dagmar na starost zastupování nájemců v oddělení kancelářských prostor.

John Newton

John Newton před nástupem do Colliers International řídil vlastní podnikání a ještě před tím několik let pracoval v EC Harris. Dlouholeté zkušenosti, které John získal v EC Harris na pozici Senior Project Manager, ho vedly ke kariéře v poradenství na volné noze. Tuto zkušenost John nyní využije v Colliers v pozici Associate Director v nově otevřeném oddělení stavebního poradenství. John Newton je členem RICS (Member of the Royal Institute of Chartered Surveyors), členem České rady pro šetrné budovy a členem české pobočky International Business Forum. Je držitelem titulu BSc (Hons) v oboru stavebnictví z Sheffield Hallam University ve Velké Británii.

Jsme velice rádi, že můžeme přivítat takové talenty do našeho týmu,“ řekl Omar Sattar, MRICS, generální ředitel, Colliers International Česká republika. „Vzhledem k tomu, že pokračujeme v rozšiřování našeho podnikání, zaměřujeme se na posilování našich kapacit ve všech realitních oborech, abychom mohli lépe vyhovět potřebám našich klientů.

KOMIX

Martin Podveský

Novým členem konzultanského týmu společnosti KOMIX se stal Martin Podveský, který nastoupil na pozici Senior Business Consultanta. Martin bude mít na starosti rozvoj stávajících a nových produktů společnosti KOMIX a jejich uplatnění především v oblasti státní a veřejné správy.

Martin Podveský dříve působil jako zástupce ředitele Odboru informatiky (5 let) a dále jako ředitel projektu celně deklaračního systému (cca 9 let) na Generálním ředitelství cel. Zde se mimo jiné podílel na celkové koncepci rozvoje IT v celní správě a to i na úrovni EU, kde fungoval v několika pracovních skupinách zřízených DG TAXUD (pozn. Generální ředitelství pro daně a celní unii).

Po mnoha letech ve státní správě jsem hledal nové uplatnění a impuls pro svůj další rozvoj. KOMIX znám dlouhá léta ze strany zákazníka a jde o velmi slušnou a technicky vyspělou firmu. Nabídku na pozici Senior Business Consultanta jsem proto přivítal,“ říká Podveský.

Martin Podveský vystudoval právnickou fakultu na Masarykově univerzitě v Brně. Mezi jeho záliby patří cestování, krimi filmy a literatura a poslech rockové a jazzové hudby.

REDMEDIA

Štěpán Tesařík

Štěpán Tesařík, bývalý dlouholetý reprezentant ČR v atletice na 400m překážek, účastník OH 2004 a MS 2001 a 2003 se na nově vytvořené pozici bude primárně zaměřovat na efektivitu nákupu médií pro klienty, uvádění e-commerce inovací a technologií do klientských řešení.

Po ukončení sportovní kariéry působil 3 roky v New Media Group (dovolena.cz, Adsl.cz, praguerealestate.cz, parfem.cz, atd.), kde měl na starosti inovace a rozvoj reklamních příjmů. V roce 2011 pracoval jako Account Manager v Nydrle Digital. Následně se spolupodílel na vzniku mediální agentury REDMEDIA. Štěpán hovoří anglicky, je ženatý a má 2 děti. Mezi jeho koníčky patří sport, gastronomie, jazz a elektronická hudba.

T-Mobile

Lukáš Hrabal

Posilou oddělení firemní komunikace T-Mobile se od 1. března stal Lukáš Hrabal. V pozici senior specialisty externí komunikace bude mimo jiné zastávat funkci zástupce tiskové mluvčí společnosti. Lukáš Hrabal nahradil Jiřího Janečka, který společnost opustil v polovině února tohoto roku.

Lukáš Hrabal je absolventem oboru Krajinné inženýrství na Lesnické fakultě ČZU Praha a oboru Tvorba textu a scénáře na VOŠ Jaroslava Ježka. Ve společnosti T-Mobile (dříve Paegas) již působil letech 2001–2004 jako redaktor mobilních portálů. Od roku 2004 pracoval jako specialista PR a kreativec „na volné noze“, přičemž mezi jeho klienty patřila řada významných firem (Siemens, ČSOB, ČEZ ad.).

Na spolupráci s Lukášem se velmi těšíme; nebude to mít lehké, ale věřím, že náporu našeho ryze dámského kolektivu odolá. Cením si jeho zkušeností, stejně jako kreativity a smyslu pro humor,“ řekla o nové posile svého týmu tisková mluvčí Martina Kemrová.

Lukáš Hrabal je ženatý a má dvě děti ve věku 6 a 1 rok. Kromě nespočtu firemních textů má na svém kontě i řadu textů písňových. Mezi jejich nejznámější interprety patří Marta Kubišová, Helena Vondráčková a Hana Zagorová. Lukáš je také držitelem několika ocenění z autorských písňových soutěží (EvropaHit 2006 – Cena Svazu autorů a interpretů, stříbrná Dětská nota za roky 1999, 2006 a 2012). Je také autorem několika Minutových her pro ČRo 3 – Vltava. Mezi jeho četné záliby patří cestování, horská turistika, hra na klavír, rybolov a víno.

Exit mobile version