Lidé ve firmách: Jeffrey Finch finančním ředitelem v Netretail Holding

Podívejme se, kteří jedinci se dostali na výsluní ředitelských postů tento týden. U Aimtecu vybrali nového finančního ředitele Rostislava Kubánka a u Netretail Holding vybrali Jeffreyeho Finche. MasterCard Europe získal nového generálního ředitele Miroslava Lukeše a OKIN FACILITY nového obchodního ředitele Michala Zapletala.
Aimtec

Rostislav Kubánek

Společnost Aimtec zveřejnila jméno nového finančního ředitele – Rostislava Kubánka. Rostislav vystudoval Soukromou vysokou školu ekonomických studií, obor Strategický management. Do Aimtecu přichází poté, co figuroval tři a půl roku na pozici finančního ředitele společnosti Husky. Předtím pracoval sedm let na finančním úseku v T-Mobile jako manažer účetnictví závazků. Ve společnosti Aimtec se bude starat o strategické řízení společnosti z pohledu financí, controlling, řízení cash flow a bude zodpovědný za účetnictví a daně.

Přidejte si Rostislava Kubánka do své sítě pomocí služby [?]

Netretail Holding

Jeffrey Finch

Mateřská společnost internetové nákupní galerie Mall.cz, Netretail Holding, má nového finančního ředitele. Jeffrey Finch pracoval před svým příchodem do Netretail Holding čtrnáct let ve společnosti
Black & Decker. Zde Jeffrey působil v oblasti financí a controllingu, naposledy jako finanční ředitel společnosti pro oblast Evropy, Afriky a Blízkého a Středního Východu.

„Jeff je skvělý finanční manažer a skvělý člověk. Jsme nadšeni z jeho zkušeností i schopností exekuce,“ řekl Ondřej Fryc, generální ředitel společnosti Netretail Holding.

„Jsem opravdu rád, že jsem se mohl stát součástí týmu Netratail Holdingu. Mým úkolem bude pečovat o finanční sílu společnosti a samozřejmě jí také pomoci k dalšímu růstu,” komentoval svoji pozici Finch, který nahradí v pozici holdingového finančního ředitele Jiřího Straškrábu, který ve společnosti končí ze zdravotních důvodů.

Přidejte si Jeffreyho Finche do své sítě pomocí služby [?]

MasterCard Europe

Miroslav Lukeš

Novým generálním ředitelem pražské kanceláře MasterCard Europe se stal Miroslav Lukeš, který má bohatou praxi v oblasti strategického řízení a rozvoje obchodu. Před příchodem do MasterCard Europe působil Miroslav v poradenské firmě McKinsey & Company a v GE Money Bank, kde vytvářel strategii.

Miroslav vedl šest let v McKinsey & Company projekty pro řadu předních společností působících v oblasti finančních služeb, telekomunikací a hi-tech v Evropě a v USA. Soustředil se především na oblast prodeje a marketingu.

Přidejte si Miroslava Lukeše do své sítě pomocí služby [?]

OKIN FACILITY

Michal Zapletal

Novým obchodním ředitelem významného poskytovatele služeb facility managementu OKIN FACILITY se stal Michal Zapletal. Zodpovědný bude za řízení veškerých obchodních aktivit firmy včetně zahraničních zastoupení.

Michal má velké zkušenosti v rámci obchodu u velkých nadnárodních korporací. Doposud působil jako country sales manager v české pobočce amerického poskytovatele expresních a nákladních přeprav a logistických služeb UPS. V roce 2009 byl oceněn za nejlepší plnění obchodního plánu v evropském měřítku. V minulosti dále spolupracoval mj. s firmami Lekkerland Česká republika nebo IMPAC Ltd.

Přidejte si Michala Zapletala do své sítě pomocí služby [?]

Partners

Petr Máša

Petr Máša posílí centrálu finančně-poradenské společnosti Partners, nastoupí na pozici ředitele klientského servisu. Petr přichází do Partners z KPMG, v minulosti pracoval například i ve společnostech Deloitte a Adastra.

Šest let pracoval v mezinárodní konzultantské společnosti Adastra, kde řídil oblast data miningu a nasbíral četné mezinárodní zkušenosti. V roce 2010 nastoupil do společnosti KPMG jako expertní poradce pro klienty z oblasti financí a telekomunikací.
Od prosince tohoto roku zastává pozici ředitele zákaznického servisu společnosti Partners. S Partners se seznámil již během svého působení v KPMG při poskytování poradenství v oblasti implementace systémů CRM a data miningu.

V Partners má Petr na starost rozvoj a realizaci servisních klientských kampaní a zvyšování efektivity péče o klienty. S tím souvisí i potřebné datové analýzy a využívání nových nástrojů SAS.

Vystudoval fakultu statistiky a informatiky Vysoké školy ekonomické v Praze a současně Matematicko-fyzikální fakultu Univerzity Karlovy. Pravidelně přednáší na odborných konferencích a přispívá do specializovaných periodik.

Přidejte si Michala Zapletala do své sítě pomocí služby [?]

Exit mobile version