Lidé ve firmách: ředitelem obchodního rozvoje společnosti Siemens je nově Jens Wulf

Vítejte opět v naší pravidelné rubrice „Lidé ve firmách“ a přečtěte si o nových pohybech ve světě firemního managementu. Co se za týden událo?
ČEZ jmenoval nového ředitele útvaru controllingu, Nielsen Meinl začlenil do týmu nového senior právníka, CPI Byty vyměnili svého „hlavního“ ředitele, Siemens ohlásil příchod nového ředitele obchodního rozvoje, útvar Trade Finance v ČSOB získal novou ředitelku a společnost Henkel převelila svou tiskovou mluvčí do nové pozice a jmenovala nového obchodního ředitele.
ČEZ

Jan Klaus získal novou manažerskou pozici ve společnosti ČEZ. Dosud zastával pozici ředitele útvaru řízení rizik, nyní začne fungovat jako ředitel útvaru controllingu a vystřídá v této pozici Jiřího Postolku. Jiří se stane finančním ředitelem Severočeských dolů. Jan pracuje pro ČEZ sedm let a jeho úkolem bude dohlížet na hospodaření různých oddělení a přispívat k rozvoji efektivnosti a konkurenceschopnosti ČEZ.

Přidejte si Jana Klause do své sítě pomocí služby [?]

Nielsen Meinl

Branislav Ujvári

Branislav Ujvári se začlenil do týmu advokátní kaceláře Nielsen Meinl, kde bude zastávat pozici senior právníků a zaměřovat se na problematiku ICT práva, korporátní záležitosti, duševní vlastnictví a farmaceutické právo.
Branislav je absolvent Právnické fakulty Univerzity Komenského v Bratislavě. Své profesní zkušenosti nabyl v mezinárodních advokátních kancelářích a před příchodem do Nielsen Meinl pracoval jako ředitel právního odboru MŽP SR a jako vedoucí oddělení interních právních záležitostí společnosti Slovenské elektrárny. Branislav přednáší a je spoluautorem a autorem celé škály odborných článků o právu duševního vlastnictví a právu ICT.

CPI Byty

Společnost CPI Byty představila nového ředitele společnosti, dosavadního obchodního ředitele, Daniela Bacíka a nového technického ředitele Luďka Zelinku. Zdeněk Havelka, šéf společnosti a generální ředitel realitního holdingu CPI zůstane nadále pouze šéfem celé skupiny, kterou ovládá miliardář Radovan Vítek. Za technickou správu na regionální úrovni zůstávají zodpovědní Petr Eichler – manažer technické správy nemovitostí pro oblast Čech a Kateřina Zmarzľiaková, manažerka technické správy nemovitostí pro severní Moravu.

Přidejte si Daniela Bacíka do své sítě pomocí služby [?]

Siemens

Jens Wulf

Oddělení obchodního rozvoje českého Siemense ohlásilo příchod nového ředitele – Jense Wulfa. Jens pro Siemens pracuje od roku 2003. Do české divize přichází z německého Bocholtu, kde pracoval od roku 2009 ve funkci ředitele obchodního rozvoje pro oblast Blízkého východu a Asie. V současné pozici bude zodpovídat za analýzy tržních segmentů, strategické plánování a rozvoj obchodních příležitostí českého Siemensu. Jens vystudoval na univerzitě v německém Essenu a Kasselu.

ČSOB

Karin Hudečková

Karin Hudečková se jako nová ředitelka útvaru Trade Finance v ČSOB začíná zabývat zpracováváním bankovních záruk a dokumentárních transakcí (dokumentárních akreditivů, inkas a směnek) a aktivní obchodní činností, která směřuje k nabídce produktů klientům. Karin pracuje v ČSOB od roku 2007, do nové pozice přešla z korporátní pobočky v Ústí nad Labem a je absolventkou oboru zahraničního obchodu Vysoké školy ekonomické v Praze.

Henkel

Společnost Henkel ČR převedl svou tiskovou mluvčí Natálii Lorencovou do nové pozice – regionální manažerky korporátní komunikace Henkel Česká republika a Henkel Slovensko. V oddělení Komunikace společnosti pracuje od roku 2005. Na starosti měla zejména komunikační strategie více než 25ti značek společnosti. Od roku 2011 zodpovídala Natálie v pozici Deputy for Corporate Communication a tiskové mluvčí za externí a interní komunikace společnosti.

Natália Lorencová

Naproti tomu na Slovensku povede Natália oddělení Korporátní komunikace a bude také zastávat roli tiskové mluvčí. Zaměří se se svým týmem na komunikaci Centra sdílených služeb (Share Service Center) Henkel v Bratislavě, které od roku 2007 zajišťuje realizaci finančních procesů pro region západní a střední Evropy, USA a Kanady a od roku 2009 realizuje také procesy v oblasti nákupu a informačních technologií.
Natália je absolventkou Vysoké školy Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem a London School of Public Relations v Praze. V roce 2007 byla nominována na celosvětové ocenění Henkel Excellence Award.

Přidejte si Natálii Lorencovou do své sítě pomocí služby [?]

Roman Kýr

Ve společnosti Henkel došlo ještě k další personální změně – novým obchodním ředitelem divize Pracích a čistících prostředků byl jmenován Roman Kýr. Roman je součástí společnosti od roku 2001 a zastával různé pozice. V posledních čtyřech letech působil jako marketingový manažer divize Pracích a čistících prostředků v ČR, později i na slovenském trhu. Své zkušenosti v oblasti strategického Key Account Managementu získal Roman mimo jiné v rámci firemního programu Job Rotation v rakouské pobočce.

Přidejte si Romana Kýra do své sítě pomocí služby [?]

Exit mobile version